Çekmeköy taraflarında mekanları olduğunu biliyorum. Lakin sanırım mağaza değil, ofis gibi bir yer.
Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Başarılı
Money, money, money indirim denk gelmiştir.ürünlerin kargolanmadığını belirttiği hâlde neden sipariş verdiğinizi de anlayamadım.
Öküz
Uzman
Nanokatolog, gittigidiyor.
Bende sipariş verdim Cuma günü söyledim bakalım ne zaman gelecek işlemci ile anakart.Kasalar monitörler kargoya teslim edilmiyor. Ben ekran kartı almıştım o da kargoya teslim edilmedi.
Spartan
Başarılı
Bende sipariş verdim Cuma günü söyledim bakalım ne zaman gelecek işlemci ile anakart.
Özellikle gaming gecesi ürünü söylediysen bazen yoğunluktan dolayı geç veriyorlar. Daha önce aldığım bir mouse pad bir sonraki gaming gecesinde anca elime ulaştı öyle söyleyebilirim. Özellikle tam da indirim dönemleri okula dönüş ve kasım fırsatları gibi dönemlerde kargo süreleri iyice uzuyor.
Thanos
Üstün
Gençergaming'den bahsediyorsunuz sanırım. İncehesap konusuna gelirsek iflas edeceğini zannetmiyorum.İflas ise sıkıntı. Zamanında benzer bir şirket de durumu yaşamıştı ve çoğu kişiyi mağdur etmişti. Firmanın adı aklıma gelmiyor da benim anlamadığım, kullanıcı yorumlarına bakmışsınız ve kullanıcılar, ürünlerin kargolanmadığını belirttiği hâlde neden sipariş verdiğinizi de anlayamadım.
Öküz
Uzman
Yani bence de İncehesap şuan ülkedeki en güvenilir 2-3 firmadan birisi zaten iflas edeceğini sanmıyorum. Hatta N11, idefix, pttAvm gibi firmalar bile iflas eşiğine gelir bu gelmez. Özellikle satış sonrası desteği Amazon gibi İncehesap'ın vaktiyle çok yardımcı olmuşlardı.