eypust

Uzman
Merhaba

Temu'dan bir şeyler alacağım. Alacağım ürün 600 TL, başka ürün 500 TL bunların ayrı ayrı hesaplanabilmesi için yani toplamda 1100 TL olmaması için ayrı günlerde mi sipariş vermem gerekir?

Gümrük olayına takılmak istemiyorum.

Merhaba.

Temu'dan bir şeyler alacağım. Alacağım ürün 600 TL, başka ürün 500 TL bunların ayrı ayrı hesaplanabilmesi için yani toplamda 1100 TL olmaması için ayrı günlerde mi sipariş vermem gerekir?

Gümrük olayına takılmak istemiyorum.

Merak etmene gerek yok zaten gümrüğe takılamıyorsun. Çünkü Temu gümrükten geçebilecek kadar sınır koymuş yani 30 euro üzerinde alışveriş yaptırtmıyor sana.

Merak etmene gerek yok zaten gümrüğe takılamıyorsun. Çünkü Temu gümrükten geçebilecek kadar sınır koymuş yani 30 euro üzerinde alışveriş yaptırtmıyor sana.
Sürpriz bir fiyat çıkar mı aniden diye endişeleniyorum ben. Zamanında ücretsiz kazandığım Amazon hediye kartıyla ürün almıştım o ara evde değildim ailem kargocuya para vermişti baya da paraydı yani. Temu'da çok ilgimi çeken ürünler var ama cesaret edemiyorum.

@eypust, @fordark, Temu platformunda ödeme ekranında ödediğiniz ücretten sonra ek hiçbir ücret ödemeyeceksiniz normal şartlarda. Sorun etmeyin, Trendyol'dan sipariş vermek gibi aynı. Aras getiriyor kargoyu çoğu zaman.

Temu hiçbir şekilde 27 Euro sınırını size aştırmaz. Siz yeter ki ayda 5 siparişten fazla yurt dışı siparişi yapmayın.

Sürpriz bir fiyat çıkar mı aniden diye endişeleniyorum ben. Zamanında ücretsiz kazandığım Amazon hediye kartıyla ürün almıştım o ara evde değildim ailem kargocuya para vermişti bayağı da paraydı yani. Temu'da çok ilgimi çeken ürünler var ama cesaret edemiyorum.

Ben AM5 bracketi ve birçok tablo satın aldım hepsi de sapasağlam geldi. Çekinmenize gerek yok. Temu sizleri yönlendiriyor. Kargo ücreti çıkmıyor ekstra ücreti olan gümrük vergisini ise ödeme ekranında sizlerden alıyor (tabii ne kadar vergi olduğunu da görüyorsunuz). Ancak arkadaşın dediği gibi ayda 5 siparişten (sipariş içinde 1'den fazla ürün olabilir) fazla sipariş vermeyin.