Gaming.Gen.TR'den https://www.gaming.gen.tr/urun/4719...-adaptive-sync-ips-gaming-monitor/?ref=akakce bu monitörü almıştım ve birkaç gün sonra üstteki gibi çizgiler oluşmaya başladı kendi kendine garantisi bulunuyor buna garanti bakar mı ya da bakarsa ücret alır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Sıvı teması vs. oldu mu? 14 gün geçmediyse iade süreci başlatın.
Garanti değil değişim isteyin.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Eki Görüntüle 137752
Gaming.Gen.TR'den https://www.gaming.gen.tr/urun/4719...-adaptive-sync-ips-gaming-monitor/?ref=akakce bu monitörü almıştım ve birkaç gün sonra üstteki gibi çizgiler oluşmaya başladı kendi kendine garantisi bulunuyor buna garanti bakar mı ya da bakarsa ücret alır mı?
Defolu üründen iade edin. Monitörden memnunsanız değişim isteyin.
Sıvı teması vs. oldu mu? 14 gün geçmediyse iade süreci başlatın.
Hiç sıvı teması olmadı kendi kendine böyle oldu 1 hafta falan oldu alalı.
Defolu üründen iade edin. Monitörden memnunsanız değişim isteyin.
Memnunum evet değişim nasıl isterim Gaming.Gen.TR'den daha önce hiç buradan bir şey almamıştım da.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Hiç sıvı teması olmadı kendi kendine böyle oldu 1 hafta falan oldu alalı.
Memnunum evet değişim nasıl isterim Gaming.Gen.TR'den daha önce hiç buradan bir şey almamıştım da.
Kendilerini iletişim numarasından arayın. Daha önce başıma buna benzer farklı bir durum geldiği için söylüyorum şöyle yapın eğer dediğiniz gibi birkaç gün olmuşsa ürünü bugün kurduğunuzu ancak böyle bir sorunla karşı karşıya olduğunuzu söyleyin ve iade etmek istediğinizi söyleyin ( eğer bu şekil değil de aldıktan birkaç gün sonra böyle oldu derseniz garanti süreciyle uğraştıracaklar çünkü işin içine kullanımdan sonra olduğu için kullanıcı hatası arayacaklardır ). Sonra tekrar sipariş oluşturun. Çünkü genelde pazaryeri satış mağazaları değişim yerine iade işlemi yaptırıyorlar.
Kendilerini iletişim numarasından arayın. Daha önce başıma buna benzer farklı bir durum geldiği için söylüyorum şöyle yapın eğer dediğiniz gibi birkaç gün olmuşsa ürünü bugün kurduğunuzu ancak böyle bir sorunla karşı karşıya olduğunuzu söyleyin ve iade etmek istediğinizi söyleyin ( eğer bu şekil değil de aldıktan birkaç gün sonra böyle oldu derseniz garanti süreciyle uğraştıracaklar çünkü işin içine kullanımdan sonra olduğu için kullanıcı hatası arayacaklardır ). Sonra tekrar sipariş oluşturun. Çünkü genelde pazaryeri satış mağazaları değişim yerine iade işlemi yaptırıyorlar.
Peki dediğinizi yapacağım fakat başka bir sorum olacak bu attıgım fotografta yukarıdaki şeyler mürekkepe benziyor onlar zamanla yayılır mı etrafına daha da çoğalır mı meraktan soruyorum
Yasin Alemdağ
Yetkin
Peki dediğinizi yapacağım fakat başka bir sorum olacak bu attıgım fotografta yukarıdaki şeyler mürekkepe benziyor onlar zamanla yayılır mı etrafına daha da çoğalır mı meraktan soruyorum![]()
Açıkçası panelle alakalı bir durum sanki ayrılıyormuş gibi bir havası yarın ne olacağı belli olmaz yol yakınken dönmek en iyisidir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Steam Assassin's Creed Revelations'a direkt başlanır mı?
- herousta26
-
-
-
Mercusys MR60X AX1500 2 router ile internet bağlantısı kullanılamıyor
- hasansaygılı
-