Steam'da çok oyunum var. Ama o kadar para verip. 8 saat oynamak var. Ya da performans paketi alıp. 6 saat oynamak var. Veya kendi bilgisayarım'da 1050'Ti ile. İstediğim kadar oynamak var. Çok kararsız kaldım.
6 saat bitince yeniden girebiliyorsun. Ayrıca en az 100 megabit internetin olsun.

40mbps üstü bir internetin ve stabil ping değerlerin varsa alınabilir.
Genelde performans paketinde alırsan RTX2080 veriyor.
50 megabit internetle çamur gibi oynadığımı hatırlııyorum. Kağıt üstünde evet oynanıyor. Ama iyi kalitede değil.

Yani kardeşimle bölüşüyoruz bazen kendi alıyor. Eldeki laptop İntel UHD Graphics olunca mantıklı ama ekran kartlı olsaydı çok uğraşmazdık.

Ben aylarca performance paketi kullandım. Bu paketler gelmeden önce de kullanıyordum hatta GTX 1060 verdiği zamanlar falan. O zamanlar önermezdim ama şu anda sistemin elvermiyorsa veya yerin yoksa alınabilir bence.

Şu anda Ultimate pakete RTX 4080, Performance pakete de RTX 2080 veriliyor. Önceden HDD kullanılıyordu ama hala kullanılıyor mu tam olarak bilmiyorum.

Bu videoda detaylı bir inceleme yapılmış, videoyu izleyerek alıp almayacağınıza rahatlıkla karar verebilirsiniz diye düşünüyorum.

Bence almayın. Oyunları o platform ile oynayıp ziyan etmeyin. Paranızı biriktirin, sabit geliriniz varsa üzerine kredi çekip güzel bir sistem toplayın. Ben zamanında GeForce ile oynuyordum şimdi verdiğim paralara pişmanım. İnternetim ortalama olmasına rağmen sürekli piksel piksel oluyordu. Oynanmıyordu ve bazen hiç oyuna bile girmiyor ya da abartmıyorum saatlerce oyuna girmeye çalışıyordum. Sorun olduğu zaman müşteri temsilcilikleri olmadığı için sorununuzu çözemiyorsunuz, bir tek mail atabiliyorsunuz ama ona da ya cevap vermiyorlar ya da mail kutuları dolu olduğu için mailleriniz ulaşmıyordu. En son 6 aylık abonelik alıp hiç oynayamamıştım. Uğraşa uğraşa para iademi alıp gidip sistem topladım. İyi ki toplamışım, oyun oynamak neymiş onu gördüm resmen.

Bedava paket de bile 16GB RTX 2080 veriyor. İnternet iyiyse alınır.

IMG-20250208-WA0001.webp