Fiyatı 10 dolar. Normalde Disney+ almayı düşünüyordum fakat halihazırda çoğu Disney içeriğini tükettiğim için almaktan vazgeçtim. Netflix aboneliğim var fakat genel olarak çoğu film Türkiye'de yayında olmadığı için hiçbir işime yaramıyor. HBO Max alırsam bir de TV stick almam gerekecek çünkü televizyonum Android TV değil. Bu yüzden emin değilim. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce almaya değer mi?
Ya bilmiyorum da bana film platformlarını satın almak saçma geliyor. Koskoca internet varken tek bir platforma 300 TL'den fazla para vermek. Ne bileyim enteresan...
Ya bilmiyorum da bana film platformlarını satın almak saçma geliyor. Koskoca internet varken tek bir platforma 300 TL'den fazla para vermek. Ne bileyim enteresan...
Ama ille de alacağım dersen HBO da güzel film ve diziler çıkabiliyor.
Vay arkadaş. Hem üye oluyorsun, hem de reklam çıkartıyorlar ve onun için de ayrı bir üyelik mi istiyorlar ? Ondan sonra korsanı kötülüyoruz. Soygunculara laf yok ama... Reklamsız izlemek için aylık 560 TL... yazık be...
HBO Max'i 6 ay kullandım. Netflix ve Prime Video'dan çok farkı yok. Ben 800 TL'ye Londra'dan Chromecast 4K almıştım. Onunla güzel aktı 6 ay. He derseniz her şeyi iptal edip tek HBO Max alıcam. O zaman değer.
HBO Max'i 6 ay kullandım. Netflix ve Prime Video'dan çok farkı yok. Ben 800 TL'ye Londra'dan chromecast 4K almıştım. Onunla güzel aktı 6 ay. He derseniz her şeyi iptal edip tek HBO Max alacağım. O zaman değer.
Prime Video'nun arayüzü çok hoşuma gitmiyor. İçerik olarak bana göre zayıf sayılır. Netflix'te ya güzel film bulamıyorum ya da bulduğum film Türkiye'de olmuyor. O yüzden almayı düşündüm ama şu anlık TV stick alabilecek bütçem olmadığı için biraz erteleyeceğim. 1 ay denerim baktım sarmadı iptal.
Arjantin üzerinden 1500 TL'ye yıllık alınabildiğini keşfettim. Eğer Türkiye kartı ile alınabiliyorsa ve içerik kısıtlaması yoksa çok iyi fiyat.