Rehber Alınmayacak Gaming Laptoplar

Bu Lenovo'ya özel mi ? Yoksa başka markalarda da var mı ?

LOQ yeni bir seri bu arada o yüzden sizden duydum ilk defa.
Çoğu gaming laptop adı altında satılan cihazlarda evet RGB veya birden fazla renk seçeneği var. LOQ'un bazı modellerinde RGB var ama çoğu tek bölge aydınlatma klavyeye sahip. Thin ve V15, Bazı Nitro 5 serisinde yok sanırım ama olmasa bile genelde kırmızı renk koyuyorlardı LOQ'un beyaz ışık aydınlatması var sanırım.

Gigabyte'ın iyi modelleri de var. Aorus 16X, Aorus 15BKF.

Bence kötü ürün yok kötü fiyat var. Ben Casper'ın ofis laptoplarının Toshiba ile benzerliğine çok şaşırmıştım çocukken dediğim gibi Casper'In ürünü yok zaten hepsi fason haliyle genele vurabileceğiniz bir marka değil. Oyuncu laptoplarının hepsi kötü, tamam hepsi kötü de hani kötününde derecesi var. Model model yazarsa zaten daha iyi bir konu olur hepsi deyip geçersen ben buna eksiklik derim. Gidip kullanmış insandan duyunca farkı hemen anlıyorsun zira.

G15 ve G16'dan bahsediyorum. Direkt Gigabyte yazdım çünkü uzatmaya gerek yok.

G15 ve G16'dan bahsediyorum. Direkt Gigabyte yazdım çünkü uzatmaya gerek yok.
Gigabyte'ın düz modelleri zaten Clevo kasa, konuda belirttiğim gibi alınmaz tabii.

Evet ama yazılımları kötü cihazlarda problem yok zaten bilinen bir şey Dell ve Gigabyte güzel CC'ye sahip değil. Alienware mesela çok iyi kasa ama insanlar yüksek bütçe verip yazılımının eksisi ile uğraşmak istemiyor. Tabii uygunsa al geç bazı şeyler tolere edilir.

G770 çok kötü, G870 çok kötü. G911 kötü.

Victus 15 sanırım ama onda normal ki HP Victus 15 Gaming diye bir pazarlaması yok ama Lenovo İdeapad Gaming adı.
Düz IdeaPad serisi harici GPU'su olmayan modeller çünkü.

Düz IdeaPad serisi harici GPU'su olmayan modeller çünkü.
Çok garip bir seri. Direkt akakçede gezerken denk geldim. İdeapad 3 Gaming var ofis laptopu, İdeapad gaming 3 var LOQ kasasına benzer. Haliyle Gaming yazısından dolayı Lenovo bu modellere özenmiştir diyorsun tak tek renk klavye ışığı.

Hani oraya tek renk kırmızı rgb ışık koymak veya sıradan rgb koymak ne kadar maliyetli olabilir ? Saçmalık bence. Sonra sırf renkli klavye var diye +1000 TL istediklerine de denk geliriz biz. Böyle tüketiciyi saf yerine koyuyorlar.

Yani ben çok fazla Casper kullanmadım, kötü olabilir de böyle saçma derecelendirme de görmedim. G770 en çok satan modelleri ucuz diye Casper'ın direkt tamirciler zaten G770 elimize çok geliyor tavsiye etmiyoruz dedi bana. G870 daha yeni olduğundan çok karışık incelemeleri var, %90'ı sponsorlu. G911'in yandığını söyleyen bir konu var. En kötüsü o bence.

Böyle anakartını çekmişler cayır cayır yanıyor.

Son düzenleme:

G911 diğer 2 modele göre daha iyi genele bakınca oda rezalet orası ayrı. Derecelendirmemde bir şey yok gayet normal. 3-5 kişinin anakartı yandı diye cihazın tamamı sorunlu olmuyor bunu Casper özelinde söylemiyorum keza Acer Nitro 5, LOQ, ASUS ROG STRIX G16 gibi modellerde de anakart yanma sorunu yaşayanlar gördüm. Bu insanların bu talihsiz durumu yaşaması direkt cihazı kötü yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…