yusakaraa

Uzman
Yer
Sakarya
Selam arkadaşlar, Türk telekomluyum ve yeni üyelere 600TL ve üzerinde 400TL'ye kadar %50 indirim sunuyor.
Daha önce Temu üzerinden alışveriş yapmadım, gümrük durumu, limit, vergilendirme konusunda bilgim yok ve sürekli değişiyor diye biliyorum. Güncel durum nedir?

Sitede vergiler dahil 800TL'lik bir sepet yapacağım 400TL ödeyeceğim muhtemelen. Kapıda ek vergi ödeme çıkar mı? AliExpress'te sözde vergiyi önden alıyoruz sizin yerinize ödüyoruz, kapıda ödemezsiniz derdi fakat her seferinde kapıda da ödeme çıkardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü sepete eklediğin zaman vergisini hesaplayarak sana belirtiyor zaten. Ben bir kere kullandım sadece ama kapıda ödeme istemediler. Çevremde sık kullananlardan da böyle bir durum duymadım. Ancak yanlış bilmiyorsam 30 dolar gibi bir gümrük limiti var onu geçersen gümrükte takılabilir.

Selam arkadaşlar, Türk telekomluyum ve yeni üyelere 600TL ve üzerinde 400TL'ye kadar %50 indirim sunuyor.
Daha önce Temu üzerinden alışveriş yapmadım, gümrük durumu, limit, vergilendirme konusunda bilgim yok ve sürekli değişiyor diye biliyorum. Güncel durum nedir?

Sitede vergiler dahil 800TL'lik bir sepet yapacağım 400TL ödeyeceğim muhtemelen. Kapıda ek vergi ödeme çıkar mı? AliExpress'te sözde vergiyi önden alıyoruz sizin yerinize ödüyoruz, kapıda ödemezsiniz derdi fakat her seferinde kapıda da ödeme çıkardı.
Muhtemelen vergi dahil olmadan indirim yapar yani atıyorum ürün 500 TL vergi 300 TL - 250 TL'lik indirimle total 550 TL ödersiniz genelde indirimler böyledir, ekleri karşılamazlar.