S C O

Uzman
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba,

Temu diye bir siteyle karşılaştım. Amazon gibi ama Çin menşeliymiş sanırım. Aranızda alışveriş yapan oldu mu? Ürünler geliyor mu, sahte ürün ya da dolandırıcılık gibi bir durum yaşayan var mı? Güvenli midir sizce?

Teşekkürler şimdiden!

Arkadaşlar merhaba,

Temu diye bir siteyle karşılaştım. Amazon gibi ama Çin menşeliymiş sanırım. Aranızda alışveriş yapan oldu mu? Ürünler geliyor mu, sahte ürün ya da dolandırıcılık gibi bir durum yaşayan var mı? Güvenli midir sizce?

Teşekkürler şimdiden!
İnanmayacağın kadar güvenli.
ürün geldi ve beğenmedin mi, iade talep et, ürünü kargoya verdiğin gibi onaylanıyor.

Evrende Temu videosu çekmeyen kalmadı. Nasıl ilk defa karşılaştın anlamadım. Güvenilir sorun olmaz.
TikTok , Instagram gibi şeylerden çok uzağım hatta çok nadir. Bakan birisiyim..

İnanmayacağın kadar güvenli.
ürün geldi ve beğenmedin mi, iade talep et, ürünü kargoya verdiğin gibi onaylanıyor.
Beğenmediğim taktir de, direk iade etme şansın var. Yani direk onaylanıyor doğru anladım dimi.?

Gecenlerde bir kac sey aldim. Bir tanesi de saydam plastik tam yuz maskesi. Hepsini bir arada koymuslar ve kargoda kirilmis bu maske. Pakedi acip kirik gorunce ticket acip resmini yukledim. Dakikasi olmadan parami iade ettiler.

O zamanlarda Turkiye'den de.bilindik bir alisveris sitesinden iki tane ucuz sarjli fare almistim. Biri arizali cikti. Degisim talep ettim. kontrol edecegiz deyip 40 gun beklettiler para iadesi icin. O sirada fareye %50 zam geldi. Alamadim tabii. sonra gidip ayni fareyi temu'dan yari fiyatina aldim. Turkiye'den aldiigim ilk fiyatin bile altina geldi.

Bu 30€ limitini neden koyduklarini saniyorsun?

TikTok , Instagram gibi şeylerden çok uzağım hatta çok nadir. Bakan birisiyim..

Beğenmediğim taktir de, direk iade etme şansın var. Yani direk onaylanıyor doğru anladım dimi.?
Evet hocam, hatta bazen ürünü istemeden iade kabul edebiliyorlar.

Ama ürünlerin kalitesi hakkında şüpheci yaklaşmanızı öneririm.