"#Alkol yasaklansın" hashtagi 7000 tweeti aştı ve trend oldu

Zaten yasaklanması imkansız, devlet bunlardan da vergi alıyor işine gelmez. Boşuna tartışıyoruz ancak ben saçma buluyorum.

Tamam da takılacak bir sürü şey varken neden bu? Alkolden nefret edip içmeyen birisiyim.

Zaten yasaklanması imkansız, devlet bunlardan da vergi alıyor işine gelmez. Boşuna tartışıyoruz ancak ben saçma buluyorum.

Sen milletin zevkine karisma hakkini nereden buluyorsun? Belki baskasi icmek istiyor senin niye umurunda. Nefret ettigin zihniyetle ayni dusunuyorsun.

Alkol ve sigara ve uyuşturucu "aynı bokun laciverti" falan değil. Birinin sonu akciğer kanseri birinin sonu gerçekten bağımlılık ve delirmek.

Ömür boyu yemekle iki kadeh şarap iç , bira tüket bir şey olmaz.

Ortalama Çek yılda 190 litre bira içip nasıl senin ülkenin ortalama ömründen uzun yaşıyor ve Türkiye dünyanın en güvenli ülkeleri listesinde sonlardayken onlar ilk 10 da bir sorgula.

Alkol değil zihniyet önemli.

Sen birayi duzgun icersen ve de türkler gibi dusunmezsen sana bir şey olmaz zaten.

Tekirdağ'daki her gece dağa çıkan dayılar bunu beğenmedi.

Alkol de karaciğeri çalıştırıyor, karaciğere aşırı yüklenmek de zararlı. Alkolün faydalı hiçbir şeyi yok. İstediğin kadar argüman sun hiç kimse bana alkolün faydalı olduğunu kanıtlayamaz, gökten tanrı gelse bile.

Sen milletin zevkine karisma hakkini nereden buluyorsun? Belki baskasi icmek istiyor senin niye umurunda. Nefret ettigin zihniyetle ayni dusunuyorsun.
Alkolün saçma olduğunu söyledim, sadece yasaklanması imkansız da olsa yasaklandığında da sevinirim açıkçası. Saçma bir zevk, midesizler tüketiyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…