Çok içenlerden yola çıkarak herkes için yasaklamak çok saçma, kimisi zevkine içiyor kimisi bir anda olsa kafasını rahatlatmak için içiyor. Zaten deli gibi içip millete zarar veren kişi pekte sağlıklı bir birey değildir.
Zaten yasaklanması imkansız, devlet bunlardan da vergi alıyor işine gelmez. Boşuna tartışıyoruz ancak ben saçma buluyorum.

Ben gıda ile ilgili hiçbir şeye inanmıyorum kendi kafama göre hareket ediyorum ancak net olan bir şey var. Alkol, sigara, uyuşturucu hepsi aynı dışkının laciverti, benim denk geldiğim falan da yok bunları kullanan insanların çoğu böyle, suç ile alakalı haberlerde görüyoruz. İllaki sonunda bu bahsettiğim üçlemenin bağımlısı çıkıyor.
Alkol ve sigara ve uyuşturucu "aynı bokun laciverti" falan değil. Birinin sonu akciğer kanseri birinin sonu gerçekten bağımlılık ve delirmek.

Ömür boyu yemekle iki kadeh şarap iç , bira tüket bir şey olmaz.

Ortalama Çek yılda 190 litre bira içip nasıl senin ülkenin ortalama ömründen uzun yaşıyor ve Türkiye dünyanın en güvenli ülkeleri listesinde sonlardayken onlar ilk 10 da bir sorgula.

Alkol değil zihniyet önemli.

Alkol ve sigara ve uyuşturucu "aynı bokun laciverti" falan değil. Birinin sonu akciğer kanseri birinin sonu gerçekten bağımlılık ve delirmek.

Ömür boyu yemekle iki kadeh şarap iç, bira tüket bir şey olmaz.

Ortalama çek yılda 190 litre bira içip nasıl senin ülkenin ortalama ömründen uzun yaşıyor ve Türkiye dünyanın en güvenli ülkeleri listesinde sonlardayken onlar ilk 10 da bir sorgula.

Sen birayi duzgun icersen ve de türkler gibi dusunmezsen sana bir şey olmaz zaten.

Ömür boyu yemekle iki kadeh şarap iç , bira tüket bir şey olmaz.

Ortalama Çek yılda 190 litre bira içip nasıl senin ülkenin ortalama ömründen uzun yaşıyor ve Türkiye dünyanın en güvenli ülkeleri listesinde sonlardayken onlar ilk 10 da bir sorgula.

Alkol de karaciğeri çalıştırıyor, karaciğere aşırı yüklenmek de zararlı. Alkolün faydalı hiçbir şeyi yok. İstediğin kadar argüman sun hiç kimse bana alkolün faydalı olduğunu kanıtlayamaz, gökten tanrı gelse bile.

Sen milletin zevkine karisma hakkini nereden buluyorsun? Belki baskasi icmek istiyor senin niye umurunda. Nefret ettigin zihniyetle ayni dusunuyorsun.
Alkolün saçma olduğunu söyledim, sadece yasaklanması imkansız da olsa yasaklandığında da sevinirim açıkçası. Saçma bir zevk, midesizler tüketiyor işte.