Sevmeyen zaten içmez. Zorla içirmiyorlar ya? Bunlar tam olarak afganistan zihniyeti. Yasaklattırmasalar bari.

Alakasız şeyleri de etiketleyip koyabiliyorlar onun yüzünden fazlaca etkileşim almış gibi görünüyor.
Zaten trende giren çoğu Hashtag öyle. Tweet ile etiketin gram alakasının olmaması yüzünden durduk yere trende giriyor o Hashtag. Eğer bu bilerek yapıldıysa da bu insanların kafasında sıkıntı vardır. İsteyen istediğini yapar. Sen zemzem suyu içiyorsundur, ben ise bira. Bana ne senin ne içip içmediğinden? Benim içtiğim şey seni bağlar mı?

@3268

Eskişehir hep sevmişimdir. Ülkeden gitmiyor olsam ya Çanakkale ya Eskişehire tasinirdim. Neyse artık belki 15-20 sene sonra.

İlk defa Twitter'da bir şeye katılıyorum. Yer yüzündeki en gereksiz, sadece içene değil, özellikle dozajını arttıranlar için, çevreye de zarar veren bir çöp.

Size göre gereksiz olması neden başkasının içmesine engel olsun? Bu zihniyet bana bir yerden tanıdık geliyor.

Size göre gereksiz olması neden başkasının içmesine engel olsun? Bu zihniyet bana bir yerden tanıdık geliyor.
Size tanıdık gelen zihniyete ben de karşıyım, eğer bahsettiğiniz dinci kitle ise ancak olay din değil olay bu illetin zararlı olması, ha bazıları çok içmez de bunu içenlerin çoğu kafayı buluyor etrafına zarar veriyor, birilerini öldürüyor, şiddet uyguluyor.

Size tanıdık gelen zihniyete ben de karşıyım, eğer bahsettiğiniz dinci kitle ise ancak olay din değil olay bu illetin zararlı olması, ha bazıları çok içmez de bunu içenlerin çoğu kafayı buluyor etrafına zarar veriyor, birilerini öldürüyor, şiddet uyguluyor.
İçenlerin çoğu kafayı bulup etrafa zarar falan vermiyor sizin denk geldiğiniz kişiler öyle olabilir.

Abur cuburları da yasaklayalım o zaman. Yağda yemeyin sağlığa zararlı

Çok içenlerden yola çıkarak herkes için yasaklamak çok saçma, kimisi zevkine içiyor kimisi bir anda olsa kafasını rahatlatmak için içiyor. Zaten deli gibi içip millete zarar veren kişi pekte sağlıklı bir birey değildir.

İçenlerin çoğu kafayı bulup etrafa zarar falan vermiyor sizin denk geldiğiniz kişiler öyle olabilir.

Abur cuburları da yasaklayalım o zaman. Yağda yemeyin sağlığa zararlı
Ben gıda ile ilgili hiçbir şeye inanmıyorum kendi kafama göre hareket ediyorum ancak net olan bir şey var. Alkol, sigara, uyuşturucu hepsi aynı dışkının laciverti, benim denk geldiğim falan da yok bunları kullanan insanların çoğu böyle, suç ile alakalı haberlerde görüyoruz. İllaki sonunda bu bahsettiğim üçlemenin bağımlısı çıkıyor.

Boş bir trend :) Anadolu Efes'in bilmem yüzde kaçı halka açık bir şirket kafasına göre yasaklayamaz. İnsanlar şunu anlamıyor bir şeyi yasaklanınca düzgün olmuyor. Sağlığa olan etkilerini ve olabilecek kötü sonuçlarını anlatırsın kişi kendi karar verebilir. Bir şeyleri kafana göre yasaklayamazsın o zaman madem vergiyi tamamen kaldırsın bu ürünlerden kendi ayağına sıkar mı sence imkan dahilinde olmayan işler. Önüne gelen saçma sapan bir şey atıyor herkes sazan gibi atlıyor. Yasaklı uyuşturucu maddelerde bile ne oyunlar dönüyor da bu ülke insanı bir şeyten haberi yok. At yarışı oynamak kumar ama vergi almak kumar değil zihniyetleri...

Sarap ve bira yararli bu arada, tabii cok icmezsen.