Detaylar
Kim cevapladı?TheseusunGemisi
Başarılı
Limitsiz ayakta tedavi iyimiş. Daha önce 10 adetliğini kullanmıştık. Önceden gelen bir hastalığınız varsa ameliyat vs halinde kapsam dışı kalabiliyor, bilginize.
BlackShadow
Yetkin
Belirli özel hastaneler ile anlaşmaları var, ben senelerdir kullanıyorum, bir sıkıntı olduğunda iş görüyor. Hangi hastaneleri kapsadığını arayarak öğrenebilirsiniz.
@TheseusunGemisi, @BlackShadow, hocam yorumlarınız için teşekkür ederim istediğim hastanelerin hepsi var turuncu network ü seçtim kırmızı networke göre sadece medipol hastaneleri yok ona da gerek yok diye düşünüyorum. Ama anlamadım şey işleyiş nasıl oluyor mesela ben anlaşmalı hastaneden randevu alıp tedavi görüp ücreti ödüyor muyum yoksa devlet hastanesi gibi normal işim bittikten sonra çıkıyor muyum? Ek olarak yapay zekadan biraz araştırdım doktorun da anlaşmalı olması lazım yazıyor doğru mu acaba?
Geçmişe dayalı hiçbir hastalığım yok.
Limitsiz ayakta tedavi iyiymiş. Daha önce 10 adetliğini kullanmıştık. Önceden gelen bir hastalığınız varsa ameliyat vs halinde kapsam dışı kalabiliyor, bilginize.
Geçmişe dayalı hiçbir hastalığım yok.
Towande
Becerikli
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Sağlık en önemlisi umarım en kısa sürede halledersiniz içiniz rahat şekilde.Onlara küçük bir ek gelmesi gerekti hocam. sağlığımda şüphelendiğim bir durum var ondan dolayı.
TheseusunGemisi
Başarılı
Ama anlamadım şey işleyiş nasıl oluyor mesela ben anlaşmalı hastaneden randevu alıp tedavi görüp ücreti ödüyor muyum yoksa devlet hastanesi gibi normal işim bittikten sonra çıkıyor muyum? Ek olarak yapay zekadan biraz araştırdım doktorun da anlaşmalı olması lazım yazıyor doğru mu acaba?
Anlaşmalı hastaneye gittiğinizde zaten vezneden söylersiniz tamamlayıcı sigortanız olduğunuzu, ssk katkı payını ödersiniz. Dahiliyeye gittiniz diyelim, doktor kan testi istedi. Vezneye bildirirsiniz, sigortadan sorarlar. Eğer sigortanız tüm tahlillerinizi karşılıyorsa ücret ödemezsiniz. Mesela d vitamini veya insülin direnci testleri sigorta kapsamına girmez, ek ücret ödemeniz gerekir. Bu gibi durumlarda vezneden söylüyorlar, kabul ediyorsanız ücreti ödeyip kan vermeye gidersiniz.
Blackraven
Üstün
Hastaneleri araştırın, sözleşmeyi adım adım okuyun. Böyle reklam tablolarına bakıp anlaşmayın. Ben annem ve kardeşim için yaptırdım çok memnunuz.
Hastaneleri araştırın, sözleşmeyi adım adım okuyun. Böyle reklam tablolarına bakıp anlaşmayın. Ben annem ve kardeşim için yaptırdım çok memnunuz.
Hangi firma hocam.
Anlaşmalı hastaneye gittiğinizde zaten vezneden söylersiniz tamamlayıcı sigortanız olduğunuzu, SSK katkı payını ödersiniz. Dahiliyeye gittiniz diyelim, doktor kan testi istedi. Vezneye bildirirsiniz, sigortadan sorarlar. Eğer sigortanız tüm tahlillerinizi karşılıyorsa ücret ödemezsiniz. Mesela D vitamini veya insülin direnci testleri sigorta kapsamına girmez, ek ücret ödemeniz gerekir. Bu gibi durumlarda vezneden söylüyorlar, kabul ediyorsanız ücreti ödeyip kan vermeye gidersiniz.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet