Makaleler
4
Evet, bu da oldu. Önce Scorpions, sonra Megadeth, sonra Judas Priest, daha sonra Sodom (Bosphorus Open Air Fest) ve şimdi de Accept geliyor. 17 Ekim’de KüçükÇiftlik Park’ta olacak olan konserin biletleri bu cuma günü saat 12’de Passo’da ve Biletix’te satışa çıkacak.

Passo’daki biletlerin linki aşağıda:

Maç Biletleri, Konser Biletleri, Tiyatro Biletleri | Passo

Son düzenleme:
Yaz ayında birçok metal grubu Türkiye'de konser verecek(gençler mutlu olacak) ve aşırı sağ kesim şikayet etmiyor, ilginç. Biraz insanlar duysun, biraz varlığı bilinsin o zaman çoğu aşırı sağın ağlamalarından iptal edilecektir diye tahmin ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaz ayında birçok metal grubu Türkiye'de konser verecek(gençler mutlu olacak) ve aşırı sağ kesim şikayet etmiyor, ilginç. Biraz insanlar duysun, biraz varlığı bilinsin o zaman çoğu aşırı sağın ağlamalarından iptal edilecektir diye tahmin ediyorum.
Ve umarım böyle bir şey olmaz.

Katılıyorum yakında ses çıkarmaya başlar bizimkiler. Keyfini çıkartın gençler son zamanlarınızın.

Megadeth biletleri birkaç saniye içinde stokçu karaborsacılar tarafından tüketilmişti. Gitmesi en mantıklı konser oydu ama böyle bir şerefsizlik yapıldı.

Bilet sitelerinde TC kimlik ve telefonla doğrulama istemek bu kadar zor olmamalı. Bilet alamadık.