Bütçe
90.000 TL
@PC Uzmanı, 8 Elite'ten iyi (en azindan daha guclu) bir yonga canim. 8 Elite Gen 5'ten iyi degil sadece.

Xiaomi 15'te de aslinda sahsen pek sorun duymamistim. O sebepten direkt cihazi ya da yazilimi suclamak istemiyorum. 8 Elite tas gibi bir yonga. Qualcomm'un nihayet ARM'dan kurtuldugu yongadir. Qualcomm, eski Apple CPU muhendislerini ise aldi. ARM'a actigi veya ona acilan davalarin cogunu (Belki de hepsini, hatirlamiyorum.) kazandi. Ve soyle bir verim artisi elde etti:

Screenshot_20260615_122628_Chrome.webp

Apple haric rakiplerini asmaya basarmisti en azindan. Bu sebepten 8 Elite'de suc gormezdim ben de. 🫠

@PC Uzmanı, 8 Elite'ten iyi (en azindan daha guclu) bir yonga canim. 8 Elite gen 5'ten iyi degil sadece.

Xiaomi 15'te de aslinda sahsen pek sorun duymamistim. O sebepten direkt cihazi ya da yazilimi suclamak istemiyorum. 8 Elite tas gibi bir yonga. Qualcomm'un nihayet ARM'dan kurtuldugu yongadir. Qualcomm, eski Apple CPU muhendislerini ise aldi. ARM'a actigi veya ona acilan davalarin cogunu (belki de hepsini, hatirlamiyorum.) Kazandi. Ve soyle bir verim artisi elde etti:

Eki Görüntüle 257372

Apple haric rakiplerini asmaya basarmisti en azindan. Bu sebepten 8 Elite'de suc gormezdim ben de. 🫠

Evet aynen öyle bende 8 Elite de bir suç görmüyorum sadece Xiaomi arayüzü ve yazılım vasatın üstü bu yüzden tekrardan bir Snapdragon 8 Elite işlemcili bir telefon almak istiyorum ki anlayabileyim görmek istiyorum Snapdragon 8 Elite işlemcisi mi kronik sorunlu yoksa yazılım hatası mıydı :) o yaşadığım donma sorunu.
Ve şunu da anlıyoruz ki markalar isterseler her şeyi başarabiliyor bunu Exynos 2600 ile gördük.

Son düzenleme: