PC Uzmanı

Başarılı
S26 Plus mı almalıyım, S25 FE mi? Aradaki fiyat farkına değer mi? Arada 30 bin TL fiyat farkı var, neredeyse iki katı fiyatına S26 Plus alacağım :( şu anda kullandığım telefon Xiaomi Redmi Note 9 Pro. 5 yıldır kullanıyorum.

Hocam ikisi aynı segment cihaz değil. Arada S25 FE’den daha iyi S25, S26 gibi cihazlar var. Sanırım büyük telefon istiyorsunuz, düz modelleri yazmadığınıza göre.

Bu iki cihaz arasında kesinlikle S26 Plus.

Hocam ikisi aynı segment cihaz değil. Arada S25 FE'den daha iyi S25, S26 gibi cihazlar var. Sanırım büyük telefon istiyorsunuz, düz modelleri yazmadığınıza göre.

Bu iki cihaz arasında kesinlikle S26 Plus.

Evet en az 6.5 inç olması şart küçük telefon sevmiyorum hocam eline çok ufak geliyor büyük telefona da alışmam da rol oynuyor burada tabii.

Dediğiniz gibi yapacağım büyük ihtimalle ama işte fiyat iki katı o düşündürüyor.

Markanin Samsung olmasi zorunlu mu?

Evet hep Xiaomi kullandım o yüzden bıktım Xiaomi 15 bile kullandım sonra sattım borcum vardı o dönem şu anda borç morç yok yeni bir telefon alacağım da Samsung'a geçiş yapmak istiyorum artık.

Ben olsaydım S25 Ultra alırdım yüksek bütçede. Ancak telefonu sadece alo alo demek için kullanıyorsanız A56 yeterde artar bile.

Evet hocam sadece alo dedim yeterli arada Mobile Legends oynarım o kadar bir de çok fazla resim ve video ile uğraşıyorum 256 GB yeterli mi bana şu anda 64 GB depolama yetmiyor.

S26+ hocam. Bende S24+ var süper. Ekranı çok güzel kocaman.

Vallahi işlemci bır tık şüphe düşürüyor içime Exynos işlemci pek içime dinmiyor ama artık büyük ihtimalle alacağım.

Evet hep Xiaomi kullandım o yüzden bıktım Xiaomi 15 bile kullandım sonra sattım borcum vardı o dönem şu anda borç morç yok tlyeni bir tekefon alacağım da Samsung'a geçiş yapmak istiyorum artık.

Evet hocam sadece alo dedim yeterli arada Mobile Legends oynarım o kadar bir de çok fazla resim ve video ile uğraşıyorum 256 GB yeterli mi bana şu anda 64 GB depolama yetmiyor.

Vallahi işlemci bır tık şüphe düşürüyor içime Exynos işlemci pek içime dinmiyor ama artık büyük ihtimalle alacağım.
Arada sırada telefon oyunları oynuyorum kuzenle azıcık ısınıyor. Performans'ı güzel ama 120 FPS PUBG, Minecraft, Call of Duty oynatıyor. Snapdragon gibi serin değil pek.

S26 Plus mı almalıyım, S25 FE mi? Aradaki fiyat farkına değer mi? Arada 30 bin TL fiyat farkı var, neredeyse iki katı fiyatına S26 Plus alacağım :( şu anda kullandığım telefon Xiaomi Redmi Note 9 Pro. 5 yıldır kullanıyorum.
Resmi satıcı ve indirimde, düşünmeden bunu al.