Detaylar
Kim cevapladı?Ben de öğrenmeye yeni başladım. Dil bilgisi için Youtube'daki BeGi BeGi Almanca diye bir kanaldan öğreniyorum. Kelime bilgisi için de Duolingo kullanıyorum. Menschen diye bir kitabın önerildiğini duydum, Trendyol'da var ama biraz pahalı olabilir. Dil kartları da alabilirsin, kelime için. Goethe'nin sitesinde seviye seviye kelime listesi vardı, onlar da yararlı olabilir.Hafif A seviyelerinde Almanca'm var liseden kalma, kendimi geliştirebildiğim kadar geliştirmek istiyorum. Yurt dışı hayalim var. Nasıl ilerlemeliyim?
Mr. Soprano
Yetkin
Hocam İngilizceniz varsa Nicos Weg dizisini önerebilirim. Bu dizinin internet sitesinde aktiviteleri falan var. Nasıl öğreneceğinize dair YouTube'da videolar bulunuyor. Ayrıca takviye olarak yukarıdaki arkadaşın dediği kanallara da bakabilirsiniz. Almanca Kolay kanalı da güzel bence. Duolingo'yu faydalı bulan vardır mutlaka ama bir yere kadar olacağını düşünüyorum. Tabii ki yine kullanabilirsiniz.Hafif A seviyelerinde Almanca'm var liseden kalma, kendimi geliştirebildiğim kadar geliştirmek istiyorum. Yurt dışı hayalim var. Nasıl ilerlemeliyim?
Stardew Valley
Deneyimli
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-