7 7486 Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 1.054 Çözümler 6 Beğeniler 720 26 Haziran 2024 #11 Recep Baltaş dedi: Az önce kayıt oldum sisteme ve şöyle bir mesaj verdi: Ne kadar sürüyor bilen var mı? Sanırım İspanya'dan almak daha hızlı olacak. İspanya'dan alırsam da önce İspanya'ya gidip oradan Almanya'ya geçmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, bu devirde artık vize almak çok zor. Schengen vizesini 2-3 haftalığına alabilirsiniz belki.
Recep Baltaş dedi: Az önce kayıt oldum sisteme ve şöyle bir mesaj verdi: Ne kadar sürüyor bilen var mı? Sanırım İspanya'dan almak daha hızlı olacak. İspanya'dan alırsam da önce İspanya'ya gidip oradan Almanya'ya geçmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, bu devirde artık vize almak çok zor. Schengen vizesini 2-3 haftalığına alabilirsiniz belki.
dotsh Üstün Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.757 Çözümler 9 Beğeniler 1.340 26 Haziran 2024 #12 Arkadaş bunlarında hard milliyetçi olacağı tuttu. 10-15 sene önce doğsam ne olurdu ya? Son düzenleme: 26 Haziran 2024
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.782 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.422 26 Haziran 2024 #13 4196 dedi: Ya yeşili bile "bir sn" diyerek sorguluyor artık Almanya. Genişletmek için tıkla... Kızmak istesem kızamıyorum adamlar haklı. dotsh dedi: Arkadaş bunlarında hard milliyetçi olacağı tuttu. 10-15 sene önce doğsam ne olurdu ya? Genişletmek için tıkla... Tutar tabii. Bütün etnik kültürünü değiştirmeye çalışan Araplar doldu ülkeye. Bizim millet çok akıllı olmadığından umursamıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2024
4196 dedi: Ya yeşili bile "bir sn" diyerek sorguluyor artık Almanya. Genişletmek için tıkla... Kızmak istesem kızamıyorum adamlar haklı. dotsh dedi: Arkadaş bunlarında hard milliyetçi olacağı tuttu. 10-15 sene önce doğsam ne olurdu ya? Genişletmek için tıkla... Tutar tabii. Bütün etnik kültürünü değiştirmeye çalışan Araplar doldu ülkeye. Bizim millet çok akıllı olmadığından umursamıyor.