Almanya'da yaşayıp Almanya'yı kötüleyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 528
  • Etiketler Etiketler
    almanya
Peki hocam madem Türkiye güzel Almanya kötü neden gelip yaşamıyorlar Türkiye'de?

Bir millet, dünya standartlarında eğitim almış ve yüksek vasıflı vatandaşlarına demokratik olarak söz söyletmiyorsa o ulus zaten yok olmaya mahkum olur.
Yurt içi için geçerli bir söz.
Bir Türk, NASA çalışanı olacak kadar vasıflıysa zaten Türkiye'yi yurtdışından da takip eder. Finansal okuryazarlığı vardır herhalde?
Sanmam.

Düşüncelerimi şeffaf olarak dile getirirsem sadece forumdan ban yemeyi geçtim yaklaşık 89 ülkeden dahi yasaklanabilirim. Bu yüzden nefret ediyorum demekle yetineceğim.

Peki hocam madem Türkiye güzel Almanya kötü neden gelip yaşamıyorlar Türkiye'de?
Kendileri de neyin ne olduğunun farkında değiller ki söyledikleri şeyler, kendilerine küfrettirir. Kim bilerek kendine sövdürür?

O halde seçimden önce; yurtdışındaki Türkiye Konsolosluklarında son 5 yılı takip amaçlı Türkiye hakkında finansal ve politik konular içeren teste sokacaksın ve belli puanın üstündekiler oy kullanabilecek. Ek olarak, teste kayıt için en az 10 euro yada dolar ücret koyacaksın ki hem bazı vasıfsızlar baştan elencek hem az da olsa döviz girecek ülkeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…