F/P saat önerileri verir misiniz? Alt ve orta segment saat markaları arıyorum.
Seiko 5 ama 21 taşlı eskilerden. Edfice, DATABANK veya giriş seviye GSHOCK'lar olabilir Casio grubunda. CITIZEN'lerin Edfice benzeri ve otomatikleri olabilir.

Seiko'nun ikinci el Premier KINETIC gibi bir modelini bulursan kaçırma derim. En kötü cam+polisaj yaptırırsın. Saatlerim arasında Seiko Premier Kinetic Perpetual var, aşırı kaliteli bir saat. Otomatik tarih+saat ve start-stop bunlardan biri. 24 Saat hareketsiz kalınca makine duruyor ve ilk hareketi alınca çalışmaya başlıyor. İstersen 5 ay hiç takma, ilk harekette çalışıp otomatik o günün tarihini ayarlıyor. Tek eksisi zayıf kişilerde abes durması, ağır ve büyük bir model. Benim için sorun değil ama sizin için olabilir.

www.seikowatches.com/tr-tr/customerservice/knowledge/kinetic-perpetual-knowledge

Mod düşünürsen CITIZEN mekanizmalı Longines Conquest gibi kaliteli ve iyi toplanmış bir saat olabilir. Eğer çevrende iyi ve varlıklı olarak görünüyorsan öneririm, öğrenci vb. isen mod olduğu anlaşılacaktır ve düşük insanlar (benim için insanı giyimde kullandıklarına göre yargılayanlar düşük insanlardır.) saçma sapan konuşabilir.

Son düzenleme:
Bütçe varsa Seiko bakılabilir. Yukarıda benzer örnekler verildiği için alternatif önereyim.

Spinnaker. Seiko NH35 mekanizma, safir kristal cam, vidalı tepe, suya dayanıklı kordon. Özellikleri ile japon rakiplerinin fiyatı ile çok altında. Kullanıcısı olarak tavsiye ederim.

@BerkayZ87,@YXEL, @dewberry, bu modele ne dersiniz?

Bütçe varsa Seiko bakılabilir. Yukarıda benzer örnekler verildiği için alternatif önereyim.

Spinnaker. Seiko NH35 mekanizma, safir kristal cam, vidalı tepe, suya dayanıklı kordon. Özellikleri ile japon rakiplerinin fiyatı ile çok altında. Kullanıcısı olarak tavsiye ederim.
Hocam, tercihim çelik kordon.

Spinnaker. Seiko NH35 mekanizma, safir kristal cam, vidalı tepe, suya dayanıklı kordon. Özellikleri ile Japon rakiplerinin fiyatı ile çok altında. Kullanıcısı olarak tavsiye ederim.

Bütçem yetse bunu alırdım.

"Teksaat" güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör: