Reki

Çalışkan
29.97 FPS alt yazıyı 23.976 FPS videoya senkronlamak istiyorum. Çeşitli programlarda dönüştürsem bile senkron olmuyor. FPS konusunda sorun çıkarıyor, ilk alt yazı aynı anda başlasa bile sonrasında FPS uyumsuzluğundan olsa gerek senkron bozuluyor. Bilen varsa yardım ederse sevinirim.

29.97 FPS alt yazıyı 23.976 FPS videoya senkronlamak istiyorum. Çeşitli programlarda dönüştürsem bile senkron olmuyor. FPS konusunda sorun çıkarıyor, ilk alt yazı aynı anda başlasa bile sonrasında FPS uyumsuzluğundan olsa gerek senkron bozuluyor. Bilen varsa yardım ederse sevinirim.
Hıç anladıgım bir konu değil ama altyazıyı yapay zekaya atıp fpsini istedigin değere düşürmesini söyleyebilirsin belki

SubSync ve Subtitle Edit kullandiysan onlarla yapmak gereksiz zahmetli ve uzun suruyor. Kendim de ihtiyacim oldugu zaman FFsubsync ile yapiyorum. FPS degerleri ayni olmasa bile senkronize ediyor. Buna bakmani tavsiye ederim.

Yorumlarınız için teşekkür ederim, altyazıyı sonunda senkron edebildim. Kullandığım altyazıda FPS açısından bir problem yokmuş. Altyazı openingi kesilmiş animeye uygunmuş ve fps değerini de siteye yanlış yazmışlar 29.97 değilmiş. Zamanı openingin saniyesi kadar ileriye atlattım, düzeldi.