Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Bana kalırsa aslında güzel bir başlatıcı; hem kasmıyor, hem donma yok hem de hızlı. Lakin tek eksisi, oyun oynama saatlerini Epic'teki gibi göstermemesi.

Sizce geçilir mi? Zaten ben bir oyunun başarımlarına, atölyesine falan çok takılmam ama oyun oynama saatlerim benim için bir tık daha önem arz ediyor. Sizce geçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Heroic Games göstermese de başarımları senkronize ediyor arkaplanda. Ben Ghostrunner oynamıştım bi' 10 dakika Linux'ta. Epic hesabıma girince başarım açılmıştı.

Su Epic Games Launcher guncel olarak bi bende hantal degil galiba. Karantina zamanlarinda Rocket League oynarken yuklemistim. PC'de bulunmasi bile kastiriyormus gibi hissettiriyordu, asiri hantaldi fakat su an gayet akici hatta aksine Steam bana daha hantal geliyor.

Neyse konuya donecek olursam oncellikle Heroic, Epic'teki gibi oynama saatlerini gosteriyor ama cift senkronizasyon yok yani Heroic'te oyunu acarsan Epic'te de sure artmaz.

Eger oyunlarini tek bir kutuphanede toplamak ve o kutuphaneyi ozellestirmek istiyorsan gecilebilir, renk paletleri ve temalari gayet hos ama oyunlarda performans artisi veya kaynak tuketimi icin gecmek istiyorsan gereksiz olur.

Epic'e kiyasla artilari oldugu gibi eksileri de var:
Serverlar yogun oldugu zaman indirme hizi asiri dusuyor ve Amazon, Epic, GOG hesaplari kopup serverlar duzelene veya Launcher'i silip yeniden yukleyene kadar geri eklenmiyor.
Bazen de nedense uygulama acilmiyor ve cozum genellikle silip yeniden yuklemek oluyor. Konuya yazmadan once de Heroic'i acmistim ve gorseldeki gibi yine cokmus.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-02-17 151811.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-17 151811.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 26