26919

Becerikli
Merhaba, gece bilgisayarıma AltSnap ve NileSoft Shell indirip kurdum sonra dosyaları VirusTotal'de taratınca sonuçlar çıktı. Bunların muhtemelen Windows dosyalarını değiştiren uygulamalar olduğu için böyle virüs olarak gördüğünü düşünüyorum ama yine de içimde şüphe oluştu, sizce güvenilir mi?
Ekran görüntüsü 2025-10-15 145232.webp

Ekran görüntüsü 2025-10-15 145322.webp

Merhaba, gece bilgisayarıma altsnap ve nilesoft Shell indirip kurdum sonra dosyaları VirusTotal'de taratınca sonuçlar çıktı. Bunların muhtemelen Windows dosyalarını değiştiren uygulamalar olduğu için böyle virüs olarak gördüğünü düşünüyorum ama yine de içimde şüphe oluştu, sizce güvenilir mi?
Eki Görüntüle 192804
Eki Görüntüle 192805

Eğer altsnap ve nilesoft Shell'i resmi sitelerinden indirdiysen, virüs değiller, uyarılar muhtemelen yanlış pozitif. Ama resmi olmayan kaynaklardan indirdiysen, güvenli değiller ve kaldırmanı öneririm kendis sitesinden indirip kullananlar memnun olanlar var işe yarar kullanmayı biliyorsan.

Eğer altsnap ve nilesoft Shell'i resmi sitelerinden indirdiysen, virüs değiller, uyarılar muhtemelen yanlış pozitif. Ama resmi olmayan kaynaklardan indirdiysen, güvenli değiller ve kaldırmanı öneririm kendis sitesinden indirip kullananlar memnun olanlar var işe yarar kullanmayı biliyorsan.
Kendi sitelerinden kurdum hocam ikisini de.