Thanos

Üstün
Arkadaşlar, Altus marka bir çamaşır makinem var ama görseldeki çamaşır makinesinin kapağının aralığında (yeşil alana aldım dikkat ederseniz) o alanda çamaşır makinemin yerinde 1 tane beyaz bir çizgi var. Görseli ben büyük bir zincir markette sergilenen Altus marka bir çamaşır makinesinden alıntıladım, görseldeki alanın olduğu yerde benim çamaşır makinemin o kısmında beyaz 1 tane çizgi var, anneme sordum annem deterjan lekesi dedi, görseldeki alanda deterjan lekesi olur mu? Silmeyi de denedim geçmedi, daha doğrusu silmek için pek yeterli bir alan da yok. Sadece çizik olmadığını bilsem yeterli.

IMG-20240910-WA0001.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Siyah çizgi olabilir mi?
Mandalı kapatıyorsunuz ve mandal sıkıştırıyor bir zaman sonra o kısım aşınabilir, bence normal.

Hocam, beyaz bir çizgiydi bu arada mesajınıza utancımdan bakamadım, biraz takıntılıyım ondan sizlik değil. Şimdi bakmaya cesaret bulabildim. O bir süre dediğiniz 6 ay da olabilir mi?

Kireç birikmiş olabilir. Porçöz damlatmayı dene.

Kirecin böyle bir şey olduğunu sanmıyorum, ayrıca porçözü üzerinde kullanmak çamaşır makineme zarar verebilme ihtimaline karşı pek kullanma taraftarı değilim.

Kullanıma sorun oluşturmuyorsa önemli değil gibi...

Fiziksel olarak evet, bir sorun oluşturmuyor ama, psikolojik olarak benim için büyük bir sorun.

@Recep Baltaş, konuyla ilgili yorum yapabilir misiniz?

@Big Boss

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiziksel olarak evet, bir sorun oluşturmuyor ama, psikolojik olarak benim için büyük bir sorun.

Tuhaf bir çizgi göremedim, makinenin sıfır halinin fotoğrafı varsa veya "çizgisiz" bir fotoğrafın o zaman bakıp fikir yürütebiliriz. Şu an ürünün kendi tasarımı böyleymiş gibi izlenim aldım, anlaşılmıyor pek.