Bulunduğum ilçede yazları nüfus 1 milyonu aşıyor ama hala altyapı yok, peki bunu neye bağlıyorsun? Bu arada amacım tartışmak değil sadece yorumunu merak ediyorum.
Bence işin içinde farklı bir durum var. Bir dava vs. olabilir. Belediye aşırı ücret talep ediyor olabilir veya kendi koyduğu kanalları kullanın diye dayatma yapıyor olabilir. Bunu altyapı ve planlama biriminden direkt öğrenebilirsiniz. Benim yorumumla olmaz. İlçede illa altyapı vardır. Sizin bölgeye gelmiyorsa buzağı altında öküz aramak lazım.
Bence işin içinde farklı bir durum var. Bir dava vs. olabilir. Belediye aşırı ücret talep ediyor olabilir veya kendi koyduğu kanalları kullanın diye dayatma yapıyor olabilir. Bunu altyapı ve planlama biriminden direkt öğrenebilirsiniz. Benim yorumumla olmaz. İlçede illa altyapı vardır. Sizin bölgeye gelmiyorsa buzağı altında öküz aramak lazım.
İlçe müdürlüğüne gittik ama oradan genel müdürlüğe yönlendirdiler, o da Adapazarında olduğu için gitmeye gözüm yemedi ve orası gerçekten çok uzak. Şu an İstanbul'dayım, buradan yapabileceğim herhangi bir şey var mıdır?
@848 neden "beğenmeme" attınız? Türk Telekom ilçe müdürlüğü'ne başvurulacak nereye başvurulacak altyapı için. Biliyorsanız siz yazın. Neden @62'a atmadınız oda ilçe müdürlüğüne gidin demiş. İstersen atacağım 2 görsel'e bak.
Bol bol firmayı her türlü darlamak. CEO'ya yazmak bile bir noktada işe yarıyor diyorlar. Bu arada merkezi yerdeyseniz. Köyde veya ücra mahallede iseniz o zaman işiniz daha zor.