Bence işin içinde farklı bir durum var. Bir dava vs. olabilir. Belediye aşırı ücret talep ediyor olabilir veya kendi koyduğu kanalları kullanın diye dayatma yapıyor olabilir. Bunu altyapı ve planlama biriminden direkt öğrenebilirsiniz. Benim yorumumla olmaz. İlçede illa altyapı vardır. Sizin bölgeye gelmiyorsa buzağı altında öküz aramak lazım.Bulunduğum ilçede yazları nüfus 1 milyonu aşıyor ama hala altyapı yok, peki bunu neye bağlıyorsun? Bu arada amacım tartışmak değil sadece yorumunu merak ediyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Altyapı ve Planlama Birimi'ne nereden ulaşabilirim?Bence işin içinde farklı bir durum var. Bir dava vs. olabilir. Belediye aşırı ücret talep ediyor olabilir veya kendi koyduğu kanalları kullanın diye dayatma yapıyor olabilir. Bunu altyapı ve planlama biriminden direkt öğrenebilirsiniz. Benim yorumumla olmaz. İlçede illa altyapı vardır. Sizin bölgeye gelmiyorsa buzağı altında öküz aramak lazım.
Altyapıya gelince; bazı sitelerden sorguladığım zaman direkt herhangi bir altyapı olmadığını, bazıların da ise boşta port olmadığını görüyorum.
Bağlı olduğunuz ilçe müdürlüğüne gidip ısrarla görüşmek için çabalamanız lazım. Genelde binanın müşterilere kapalı olan tarafında olur.Altyapı ve Planlama Birimi'ne nereden ulaşabilirim?
Boş port yoksa, altyapı yok diye gözükebilir. Bunu anlamak için apartmanda oturuyorsunuz telefon veya internet hizmeti alan var mı kontrol ettirin.
Varsa altyapı var ama port yok demektir.
Binada ve çevrede internet alan var. Muhtemelen eksik olan şey port olmaması.Boş port yoksa, altyapı yok diye gözükebilir. Bunu anlamak için apartmanda oturuyorsunuz telefon veya internet hizmeti alan var mı kontrol ettirin.
Varsa altyapı var ama port yok demektir.
İlçe müdürlüğüne gittik ama oradan genel müdürlüğe yönlendirdiler, o da Adapazarında olduğu için gitmeye gözüm yemedi ve orası gerçekten çok uzak. Şu an İstanbul'dayım, buradan yapabileceğim herhangi bir şey var mıdır?Bağlı olduğunuz ilçe müdürlüğüne gidip ısrarla görüşmek için çabalamanız lazım. Genelde binanın müşterilere kapalı olan tarafında olur.
Maalesef yok hocam. Bir şekilde Adapazarı müdürlüğüne gitmeniz lazım.Şu an İstanbul'dayım, buradan yapabileceğim herhangi bir şey var mıdır?
Bölgenize bağlı Türk Telekom ilçe müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz. Kişi sayısı çok olursa gelme ihtimali yüksek.
@848 neden "beğenmeme" attınız? Türk Telekom ilçe müdürlüğü'ne başvurulacak nereye başvurulacak altyapı için. Biliyorsanız siz yazın. Neden @62'a atmadınız oda ilçe müdürlüğüne gidin demiş. İstersen atacağım 2 görsel'e bak.
Dosya Ekleri
Bol bol firmayı her türlü darlamak. CEO'ya yazmak bile bir noktada işe yarıyor diyorlar. Bu arada merkezi yerdeyseniz. Köyde veya ücra mahallede iseniz o zaman işiniz daha zor.