DOGANSLX

Uzman
Yer
Ankara
1770384793207.webp

Sağlayıcım Netspeed. Benim de sorunum altyapımı sorguladığımda altyapınız yok veya port yok hatası alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Firma ile görüştünüz mü? Neyi şikayet edeceksiniz?

Firma ile 10 kere falan görüştüm Türk Telekom ile halledeceksiniz dedi 10 kerede orayı aradım en son CİMER'e yazdım CİMER'de BTK şikayete yönlerdi. Şikayet edeceğim şey ise benim geçen sene ağustos ayında altyapım vardı sorguladığımda çıkıyordu Ekim'den sonra ne zaman sorgulasam altyapım yok olarak gözüküyor bu yüzden sağlayıcıda değiştiremiyorum ne kadar sağlayıcısı varsa hepsini aradım hepside adresinizde altyapınız yok o yüzden geçiş yapamazsınız dedi.

Firma ile 10 kere falan görüştüm Türk Telekom ile halledeceksiniz dedi 10 kerede orayı aradım en son CİMER'e yazdım CİMER'de BTK şikayete yönlerdi. Şikayet edeceğim şey ise benim geçen sene ağustos ayında altyapım vardı sorguladığımda çıkıyordu Ekim'den sonra ne zaman sorgulasam altyapım yok olarak gözüküyor bu yüzden sağlayıcıda değiştiremiyorum ne kadar sağlayıcısı varsa hepsini aradım hepside adresinizde altyapınız yok o yüzden geçiş yapamazsınız dedi.

Telekom size altyapı var diyor mu peki? Ya da kendi altyapısı olan Superonline belki Türknet ya da Kablonet?

Türk Telekom'da altyapı yok diyor.

O zaman çareniz basit. Arama ile veya online şikayet ile bir şeyi çözemezsiniz çözseniz bile vakit alır. İlçe Türk Telekom şubeniz müdürlüğü(bayi değil) neredeyse oraya gidin. Tercihen sabah saatlerinde giderseniz saha ekipleri çıkmadan onları da yakalarsınız. Böyle bir sıkıntım var aylardır port yok falan filan diye anlatırsanız yardımcı olurlar.

Son düzenleme:
O zaman çareniz basit. Arama ile veya online şikayet ile bir şeyi çözemezsiniz çözseniz bile vakit alır. İlçe Türk Telekom şubeniz(bayi değil) neredeyse oraya gidin. Tercihen sabah saatlerinde giderseniz saha ekipleri çıkmadan onları da yakalarsınız. Böyle bir sıkıntım var aylardır port yok falan filan diye anlatırsanız yardımcı olurlar.
İlçe müdürlüğü olarak geçer hocam, şube değil.

Eki Görüntüle 224883

Sağlayıcım Netspeed. Benim de sorunum altyapımı sorguladığımda altyapınız yok veya port yok hatası alıyorum.
Altyapınız Türk Telekom olduğu için TTNET seçip altyapım gözükmüyor diyebilirsiniz.

Son düzenleme: