En temizi, tüm bina olarak ıslak imzalı şekilde Türk Telekom müdürlüğüne fiber dilekçesinde bulunun. Yoksa port boşalmasını beklemekten başka çare yok gibi bir şey çok zor gelir.
Detaylar
Kim cevapladı?Arantheim
Uzman
Direkt Türk Telekom CEO'suna gerek X platformunda gerekse, LinkedIn üzerinden durumu özetleyin ortalama 1 hafta içerisinde sonuç alırsınız diye düşünüyorum.
TTnet o durumu da engellemiş artık, X'de ve LinkedIn'de mesaj gönderemiyorsunuz üst mercilere
İşlerine vermedikleri özeni sosyal platformları engellemeye vermişler
witicieen
Yetkin
TTNET o durumu da engellemiş artık, X'de ve LinkedIn'de mesaj gönderemiyorsunuz üst mercilereartık o da işe yaramıyor yani, tam çakal firma her açığı kapıyorlar
İşlerine vermedikleri özeni sosyal platformları engellemeye vermişler![]()
Mesaj göndermiyorsun zaten X de twet atıp CEO'u etiketliyorsun onlar sana dönüş yapıyor özel mesaj üzerinden.
Arantheim
Uzman
Mesaj göndermiyorsun zaten X de twet atıp CEO'u etiketliyorsun onlar sana dönüş yapıyor özel mesaj üzerinden.
TTnet'li değil isen hiçbiri bir sonuç vermiyor, daha önce de anlattım bazı konularda. 2018'den beri fiber internet kapımda ancak TTnet abonesi olmadığım için hiçbiri umursamadı. BTK, Genel Müdürlük, bütün daireler imzalı talep, X'ten ve LinkedIn'den mesaj atılan eski başkanlarına kadar hepsini denedim. Dediğiniz gibi ertesi gün anında arandım, halledeceğiz, şöyle yapacağız, böyle yapacağız dendi ancak gün sonuna gelince ya işte 7 daire var apartmanınızda. "Ben de" EEEE dedim, 3 daire Tivibu hizmeti alırsa hatta bağlayabiliriz dediler.
Tanıdık da soktum devreye, bir kere inada bindirdikleri için o kişiler bile işi yaptıramıyor ve fiber altyapı çeken ekipler oturduğum eve 150 metre ötede çalışıyor, merkezleri var
Bu olayın üzerinden 2-3 yıl geçti ama ben halen BTK'ya şikayet atıyorum, halen Genel Müdürlüğe talep oluşturuyorum ama apartmanıma 3 metre uzaklıkta olan fiber hattı çekmiyorlar çünkü TTnet abonesi değilim. Diyebilirsin, "Ol abone," ben tükürdüğümü bir daha yalamam.
Ben burada bana yapılanları anlatsam ortalık karışır ve dava açarlar bana yüksek ihtimal TTnet'ten. O yüzden 70-15 VDSL2 hız ile Gigafiber gelene kadar idare ediyorum mecburen.
Türksat fiber çekti, TTnet altyapısında dairemin içine kadar ama onlar da TTnet'in bir farklı versiyonu benim gözümde. Komik olan ise Türksat çekebiliyor TTnet'in altyapısından ama TTnet çekemiyor
Santralde neler dönüyor, kimler neler yapabiliyor hepsini biliyorum yani, sağ olsunlar sayelerinde TTnet çalışanı kadar bilgi sahibiyim