KS KS Iorweth Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Çözümler 5 Beğeniler 1.711 24 Haziran 2024 #11 Akif dedi: Yüksek paket alsın 25-30 GB'lık. Zaten tatile gittiği yerde çok fazla internet kullanacaksa hiç gitmesin tatilin ne anlamı var? Genişletmek için tıkla... Arkadaş bilgisayar mühendisi ve evden çalışmak zorunda. Tatile de değil memlekete gidiyor hocam 35gvm78 dedi: Ben köyceğiz'de yaşarken Köyceğiznet vardı. Yine fethiye tarafında da Kaptannet gibi şirketler var. Bunlara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Valla Giresun’un ücra bi köyünde böyle imkanlar olduğunu pek sanmıyorum hocam
Akif dedi: Yüksek paket alsın 25-30 GB'lık. Zaten tatile gittiği yerde çok fazla internet kullanacaksa hiç gitmesin tatilin ne anlamı var? Genişletmek için tıkla... Arkadaş bilgisayar mühendisi ve evden çalışmak zorunda. Tatile de değil memlekete gidiyor hocam 35gvm78 dedi: Ben köyceğiz'de yaşarken Köyceğiznet vardı. Yine fethiye tarafında da Kaptannet gibi şirketler var. Bunlara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Valla Giresun’un ücra bi köyünde böyle imkanlar olduğunu pek sanmıyorum hocam