senseiendo97

Gelişen
İzmir Seferihisar'da yaşıyorum, 8 dairelik bir apartmanda. 20 metre karşımızdaki apartmanda Turkcell Superonline fiber internet var; fakat bizim oturduğumuz binayı müteahhit yaparken internet başvurusunda bulunmamış. Bu sebepten dolayı da internet yok. Yaklaşık 1 seneyi geçkin süredir bu durumla uğraşıyoruz, herhangi bir gelişme olmadı. Buradaki Türk Telekom müdürlüğüne gidip dilekçe vermeyi düşünüyorum; aklıma başka bir şey gelmiyor açıkçası. Hem Türk Telekom'a hem de Turkcell'e dilekçe vermek mi lazım? Bilgisi olan, fikir verebilecekler varsa sevinirim.

Sansüronline'ı boş ver Türk Telekom'a dilekçe ver ve TurkNet internet sitesinden GigaFiber istiyorum başvurusunu yap.

Neden sansüronline deniliyor söylerseniz sevinirim. Superonline'den memnundu millet duyduğum kadarıyla. TurkNet için de altyapı olmadığı için başvuru yapamıyorum.

İkisine de dilekçe verin apartman sakinlerinden imza alarak. Hangisi altyapıyı erken getirirse ona geçersiniz. Tabi Sansüronline'ı pek önermem.
Tamamdır teşekkürler.

Neden sansüronline deniliyor söylerseniz sevinirim. Superonline'den memnundu millet duyduğum kadarıyla. TurkNet için de altyapı olmadığı için başvuru yapamıyorum.

Tamamdır teşekkürler.

TurkNet GigaFiber istiyorum talebi bırakabilirsiniz. Sansüronline deniyor çünkü istediğiniz modem/router kullanmanıza izin vermiyorlar. Çok kötü routing ve DPI yapıyorlar. Memnun olanlar sadece YouTube TV+ gibi basit gezinmelerden ibaret. İşin içine ping girdiğinde rezalet bir firma sansüronline.

TurkNet GigaFiber istiyorum talebi bırakabilirsiniz. Sansüronline deniyor çünkü istediğiniz modem/router kullanmanıza izin vermiyorlar. Çok kötü routing ve DPI yapıyorlar. Memnun olanlar sadece YouTube TV+ gibi basit gezinmelerden ibaret. İşin içine ping girdiğinde rezalet bir firma sansüronline.

Anladım teşekkürler. Dilekçe vermeden şu an başvuru yapayım mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260709_160930_Chrome.webp
    Screenshot_20260709_160930_Chrome.webp
    509,5 KB · Görüntüleme: 11