6779

Başarılı
Şu an Netspeed kullanıyorum. Malum durumlardan dolayı TT'ye geçmek istediğim için aradığımda altyapı yok gözüküyor dendi. Şaşırdım, altyapı sorgularına baktığımda cidden altyapı gözükmemeye başlamış. Nisan ayında bağlattığımda bütün her yerde altyapım gözüküyordu ki zaten şu an dahi kullanıyorum. Altyapı gözükmediği için geçiş de yapamıyorum, böyle saçma sapan bir durum içinde kaldım. Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu? Olduysa nasıl çözdü? TT müşteri hizmetleri tabii ki hiçbir şey bilmediği için yardımcı olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir sorununuzu müşteri hizmetleri çözemez Türk Telekom'da. TT'nin müşteri hizmetleri oldukça cahildir. Sorunlarınızı en iyi çözebilecek yerleşik altyapınızın bağlı olduğu müdürlüktür. Müdürlüğe gidin, internet ön talebine istinaden portların açılmasını talep edin. Paket almanızı zorunlu tutarak o günün sabahına portları açıp kurulum randevusu verirler. İllet bir firma.

Müşteri Hizmetleri denen ekiple uğraşmayın.

TT'nin bu ekibi scriptten öteye gidemiyor ki. Hat kaynaklı sorunlara "Modem resetleyin" diyen ekip bunlar.

@Canepe'nin dediği gibi bağlı olduğunuz il müdürlüğüne veya santralinizin bağlı olduğu telekom müdürlüğüne gidin.

Bazen port dolu iken altyapı gözükmüyor. Yan daireleri sorgulamaya çalışın.