Arkadaşlar yeni geçeceğim evde Türk Telekom çalışanı 1000 Mbps var dedi. Bina sıfır, yepyeni. Evi yapanlar normalde VDSL/ADSL için başvuruyorlar ama Telekom reddedip fiberden başvurun fiber var orada diyor, onlar da tekrar fiberden başvuruyor.
Küçük bir ilin küçük ilçesinde 1000 Mbps ne arar diye soruyorum kendime ama Telekom çalışanı bu sonuçta. Ne bileyim, niye yalan atsın?
"Baglantiuzmanim" sitesinde 100+Mbps yazıyor.
Türk Telekom Mbps belirtmiyor, fibernet var diyor.
TurkNet 100 diyor.
Komşulara sordum, maalesef 1000 paket alan yok. Yani isteyen yok. Bir kişi bile bulamadım. Tek 1000 alan ben olacağım eğer öyle bir seçenek varsa.
Eve 10 gün sonra taşınırım. İnterneti ise 10-15 günde halletsem 25 gün sonra öğrenmiş olacağım olup olmadığını ama sizce nasıl anlarım daha erkenden?
Küçük bir ilin küçük ilçesinde 1000 Mbps ne arar diye soruyorum kendime ama Telekom çalışanı bu sonuçta. Ne bileyim, niye yalan atsın?
"Baglantiuzmanim" sitesinde 100+Mbps yazıyor.
Türk Telekom Mbps belirtmiyor, fibernet var diyor.
TurkNet 100 diyor.
Komşulara sordum, maalesef 1000 paket alan yok. Yani isteyen yok. Bir kişi bile bulamadım. Tek 1000 alan ben olacağım eğer öyle bir seçenek varsa.
Eve 10 gün sonra taşınırım. İnterneti ise 10-15 günde halletsem 25 gün sonra öğrenmiş olacağım olup olmadığını ama sizce nasıl anlarım daha erkenden?
Son düzenleyen: Moderatör: