AM4 sistem için işlemci önerisi

samet458

Çalışkan
AM4 sistem için işlemci önerisi. Aşağıdaki bileşenler ile uyumlu ve tam performans çalışma icin hangi işlemci alınmalı
  • Ekran kartı RX6700
  • RAM 3200.
  • PSU 650W.
  • Anakart B450M S2H.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok fan ile 5600 daha iyi o zaman. F/P açısından. Bu arada RAM'ler 3200 MHz. 5600 ile stabil olur değil mi?

Stok fan 5600e yetersiz, kule tipi öneririm. RAM'ler stabil olur diye tahmin ediyorum AMDye özel uyumluluk varsa.

Stok fan 5600e yetersiz, kule tipi öneririm. RAM'ler stabil olur diye tahmin ediyorum AMDye özel uyumluluk varsa.
Stok fan nasıl yetersiz oluyor. 5 5500 varken kasada 3 fan takılıydı. 3 yıl boyunca da termal macun değişmemişti iyi dayandı. Şuan kasada 6 fan var kurtaramaz mı

Stok fan nasıl yetersiz oluyor. 5 5500 varken kasada 3 fan takılıydı. 3 yıl boyunca da termal macun değişmemişti iyi dayandı. Şuan kasada 6 fan var kurtaramaz mı
Gerçekten yetersiz. Ben bir ara Valorantta stok fan ile oynarken 85 dereceyi görmüştüm. Hava soğutma takmanız iyi olur.

Stok fan nasıl yetersiz oluyor. 5 5500 varken kasada 3 fan takılıydı. 3 yıl boyunca da termal macun değişmemişti iyi dayandı. Şu an kasada 6 fan var kurtaramaz mı?

5500 ile 5600 arasında ciddi fark var, belirtmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…