Devasa bir fark yoktur hocam.CS2, Valorant, GTA arkadaşlarla toplanıp oynanan oyunlar genelde bütçe olarak 15i geçmez diye düşünüyorum 7600 ve 7600X arasında fark çok mudur almışken iyisi olsun kafasıya ileride 5060 5070 alabilirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Peki
Bu şekilde bir sistem nasıl olur sizce
İşlemci için kule soğutma gerekir gibi ama önerileriniz önemli.
Hocam 7600 işlemci stok soğutucu ile gitmiyor bütçenizi bilmiyorum fakat kule tipi düşünürseniz önerebilirim.Peki
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.
Onun dışında bütçeniz çıkarsa 2x16 yapmanız daha iyi olabilir.
manytools
Çalışkan
Bu şekilde "günü kurtarmaya" yönelik parça parça alımlar genelde uzun vadede cebinizden daha fazla para çıkması ile son buluyor. Şahsi yorumum elinize ne kadar vakitte ne kadar nakit geçiyor bilmemekle birlikte yapabiliyorsanız birikimi artırıp ve mümkünse elinizdeki parçaları da satıp hazır bir sistem almanız olacaktır.
Babam da PC kullanıyor, halihazırda kullandığı çöp oldu bir bakıma. Ona da destek olmak için:Bu şekilde "günü kurtarmaya" yönelik parça parça alımlar genelde uzun vadede cebinizden daha fazla para çıkması ile son buluyor. Şahsi yorumum, elinize ne kadar vakitte ne kadar nakit geçiyor bilmemekle birlikte, yapabiliyorsanız birikimi artırıp ve mümkünse elinizdeki parçaları da satıp hazır bir sistem almanız olacaktır.
Eski parçaları ona vereceğim. Taksite bölüp bileşenleri yüksek tutsam nasıl olur? Hani bir kere alayım en iyisi olsun.
Araştırdıkça aklım karışıyor. Anakart bence F/P ve 2xM.2 slotu var diye bunu seçtim.
Son düzenleyen: Moderatör: