30797

Becerikli
Merhaba arkadaşlar. Ufak sistem topluyorum. Anakart önerisi lazım.
  • Şu an için 9600X alıyorum ve ekran kartını RTX 4070 veya dengi bir kart alacağım.
  • Seneye Zen 6 çıkınca en fazla 7800X3D muadili bir işlemci ile RTX 5070 Ti dengi bir ekran kartına geçeceğim.
  • Sistem ufak olduğu için mATX arıyorum.
Sanıyorum ki benim durumumda faz sayısı, VRM değeri ve PCIe 5.0 olması önemli kalıyor. 10k altı öneriler yaparsanız çok sevinirim.

10k üzeri için ASUS TUF B850M Plus ile Aorus B850M Elite arasındayım ama bu parayı vermeye gerek var mı bilmiyorum. MSI B650 Project Zero düşündüm ancak PCIe 4.0 olması ve her kasaya uymaması sebebi ile eledim.

Teşekkürler hocam. Benden de açıkçası bu iki modelden birini alırsam Aorus olur diye düşündüm. 10000 altinda da Sapphire B850M Nitro+ var sanirim tek mantikli secenek.

Merhaba arkadaşlar. Ufak sistem topluyorum. Anakart önerisi lazım.
  • Şu an için 9600X alıyorum ve ekran kartını RTX 4070 veya dengi bir kart alacağım.
  • Seneye zen 6 çıkınca en fazla 7800X3D muadili bir işlemci ile RTX 5070 Ti dengi bir ekran kartına geçeceğim.
  • Sistem ufak olduğu için mATX arıyorum.
Sanıyorum ki benim durumumda faz sayısı, VRM değeri ve PCI-e 5.0 olması önemli kalıyor. 10k altı öneriler yaparsanız çok sevinirim.

10k üzeri için ASUS TUF B850M Plus ile Aorus B850M Elite arasındayım ama bu parayı vermeye gerek var mı bilmiyorum. MSI B650 project Zero düşündüm ancak PCI-e 4.0 olması ve her kasaya uymaması sebebi ile eledim.

Belirttiğim gibi mATX anakart ariyorum.

Ben siyah kasaya beyaz anakart takarak kontrast bir setup yapmıştım, eğer düşünürseniz;

Siyah rengi de olması lazım ama ben bulamadım.

Bunun siyahı yok diye biliyorum hocam yine de teşekkür ediyorum. Sapphire B850M Nitro+ ile Aorus Elite nasıldır acaba.