EQUA

Başarılı
4 vidadan 1’inin başı kırıldı, ucu içinde kaldı. Herhangi bir gevşeklik yok. 5.45 GHz 1.25V ile overclock’luyken Cinebench testinde maksimum 95 derece gördü. Temas sorunu da yok sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraf atarbilir misiniz hocam.
Hocam şuan kasa monteli duruyor evde biraz karışık sökemiyorum
S2cc85672abe3468eb3fd052bfd5a3206T.jpg_640x640q90.webp

fakat şu işaretli vidanın başı koptu ucu içerde

Geçmiş olsun. Eğer lehim makinesi varsa evde belki ucuna lehimle vidayı sökmeyi deneyebilirsin tutarmı bilmiyorum yüzeyi. Ya da bir tornavida ucuna Japon yapıştırıcısı ya da epoksi ile sökmeyi deneyebilirsin ama riskli bir işlem olduğunu unutma. Resim olmadığı için tam derinlik tahmini yapamıyorum ama küçük "Hobi Kalıpçı Taşlama Gravür Makinesi Seti" makineleri oluyor belki onunla vida üstüne bir tornavida için yer açabilirsen oda işini görebilir.

Hocam şu an kasa monteli duruyor evde biraz karışık sökemiyorum.
Eki Görüntüle 170710

Fakat şu işaretli vidanın başı koptu ucu içerde.

Yani hocam bir sıkıntı olmaz zaten soğutma bloku sıkıca bastırır ancak bence nereden aldığınızı sorgulayın gerekirse iade işlemleri başlatın ya da uyumlu vidanız varsa onu kullanın bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum temassızlık yönünden ama öyle durmasın.

Geçmiş olsun. Eğer lehim makinesi varsa evde belki ucuna lehimle vidayı sökmeyi deneyebilirsin tutarmı bilmiyorum yüzeyi. Ya da bir tornavida ucuna Japon yapıştırıcısı ya da epoksi ile sökmeyi deneyebilirsin ama riskli bir işlem olduğunu unutma. Resim olmadığı için tam derinlik tahmini yapamıyorum ama küçük "hobi kalıpçı taşlama gravür makinesi seti" makineleri oluyor belki onunla vida üstüne bir tornavida için yer açabilirsen oda işini görebilir.

Bugün bloku sökeceğim söktükten sonra ucunun bir kısmı dışarıda kalacak büyük ihtimal pense ile alırım onu da.

Yani hocam bir sıkıntı olmaz zaten soğutma bloku sıkıca bastırır ancak bence nereden aldığınızı sorgulayın gerekirse iade işlemleri başlatın ya da uyumlu vidanız varsa onu kullanın bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum temassızlık yönünden ama öyle durmasın.

Thermalright'dan aldım fakat Çin mağazasından. İadesini başlatacağım.

4 vidadan 1'inin başı kırıldı, ucu içinde kaldı. Herhangi bir gevşeklik yok. 5.45 GHz 1.25V ile overclock'luyken Cinebench testinde maksimum 95 derece gördü. Temas sorunu da yok sanırım.

AM5 için bu soket kilidi hiçbir işe yaramıyor, aksine pinlerin hasar almasına sebep olabiliyor, kullanmamak lazım.