Bu fiyata MSI B650M-pden iyisi var mıdır anakarti beğendim ama sonra da pişman olmak istemiyorum.
Yok gibi duruyor hocam. Tercihen b650m k da düşünülebilir ancak onun 4 değil 2 ram slotu var. Ayrıca faz besleme sayısı b650m p den daha az. Tek artısı gen 5 ssd desteklemesi ama f/p anakart alan bir insan çıkıp da toplam sisteminden daha pahalı bir ssd almaz.
Uzun lafın kısası bu fiyat bandında b650m p dışında bir seçenek sanırım yok.

Yok gibi duruyor hocam. Tercihen B650M k da düşünülebilir ancak onun 4 değil 2 RAM slotu var. Ayrıca faz besleme sayısı B650M pden daha az. Tek artısı gen 5 SSD desteklemesi ama F/P anakart alan bir insan çıkıp da toplam sisteminden daha pahalı bir SSD almaz.
Uzun lafın kısası bu fiyat bandında B650M p dışında bir seçenek sanırım yok.

Ryzen 5 7500F ile stabil çalışır mı tam performans verir mi MSI B650M-P

Ryzen 5 7500F ile stabil çalışır mı tam performans verir mi MSI B650M-P
Verir hocam verir diyorum ya size b650m p üst seviye işlemcileri bile kaldıra bilen bir anakart diye, aklınızda herhangi bir soru işareti kalmasın. Yani ne kadar yettiğini şöyle açıklıyım, insanlar 7500f ile normalde a620 kullanıyor ve tam performans alıyorlar. Aklınızda herhangi bir soru işareti kalmasın stabilde çalışır.

Hocam kararsız kaldım ekran kartım RX6700 sizce hangisini almalıyım.
Çok üst düzey bir sistem kurmadığınız ve F/P istediğiniz için o iki anakartı attım ben olsam A620M'i alırdım. Anakart için özellikle durumunuz çok iyi değilse fazla para vermek gereksiz olur. Onun yerine farklı bileşenlere bütçe ayırabilirsiniz. R5 7500f içinde üst düzey bir kart almaya gerek yok.

Çok üst düzey bir sistem kurmadığınız ve F/P istediğiniz için o iki anakartı attım ben olsam A620M'i alırdım. Anakart için özellikle durumunuz çok iyi değilse fazla para vermek gereksiz olur. Onun yerine farklı bileşenlere bütçe ayırabilirsiniz. R5 7500F içinde üst düzey bir kart almaya gerek yok.

Duruma göre bakacağım hocam sağ olun.