Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

foggless7

Çalışkan
Herkese selam,

Düne kadar hiçbir sıkıntı yokken, bugün DX12 hataları almaya başladım. Ek olarak iki oyun görseli bırakıyorum; biri Apex Legends, diğeri ise EA FC 25. Anladığım kadarıyla ikisi de aynı sorundan dolayı hata veriyor.

Bunun sebebi ne olabilir? Yakın zamanda AM5 ve DDR5 sisteme geçtim. Bazı yerlerde, bu hataların Windows 10 kaynaklı olduğu söyleniyor. Sizce sıfırdan Windows 11'e mi geçmeliyim? AM5 ve DDR5 sistemlerin Windows 11 ile entegre çalıştığı belirtiliyor.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip yeniden yükledim ancak bir değişiklik olmadı. Sıcaklıklar gayet normal. EXPO’dan kaynaklı olabilir diye okudum; onu da kapatıp denedim ama yine değişen bir şey olmadı.

Tavsiyeleriniz nelerdir?

21fe761b-7969-4a11-894b-af12af493a3e.webp

759837.9_image.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fikrim sürücünü silip 566.36'ya geçmelisin, NVIDIA'nın yeni sürücülerinde sorun olabiliyor.
Ryzen 5 7500F
RTX 4060 Zotac Twin Edge
Asus Prime B650M-K
Kingston 16 GB 5600 MHz EXPO

Fikrim sürücünü silip 566.36'ya geçmelisin, NVIDIA'nın yeni sürücülerinde sorun olabiliyor.
Dediğinizi yaptıktan sonra tam 1 oyun boyu hata almadım gece tekrar deneyip çözüldü tiki vermeyi umuyorum.

O sürüm biraz eski olsa da 572.70 çözüme kavuşturdu. Teşekkürler.

Son düzenleme: