Detaylar
Kim cevapladı?Zepp içindeki cihaz ayarlarında ''Heart Rate Detection'' sekmesinde olması gerek.
Eğer kardiyo sırasında almak istiyorsanız doğru bildirim seçeneğini de seçip seçmediğinize bakın.
Eğer kardiyo sırasında almak istiyorsanız doğru bildirim seçeneğini de seçip seçmediğinize bakın.
Zepp içindeki cihaz ayarlarında ''Heart Rate Detection'' sekmesinde olması gerek.
Eki Görüntüle 254657
Eki Görüntüle 254658
Bende de aktif olarak böyle ayarlı hocam ama yine de uyarı vermiyor. İstediğimi biraz daha detaylandırmam gerekirse; yürüyüş ve koşu esnasında eğer doğru tempoda olmazsam saatin beni sesli veya titreşimli olarak uyarmasını istiyorum.
Uyarı vermeyen sporunuzdaki kayıttaki nabız verisini gösterir misiniz?Eki Görüntüle 254659
Bende de aktif olarak böyle ayarlı hocam ama yine de uyarı vermiyor. İstediğimi biraz daha detaylandırmam gerekirse; yürüyüş ve koşu esnasında eğer doğru tempoda olmazsam saatin beni sesli veya titreşimli olarak uyarmasını istiyorum.
Nasıl yani hocam konu açıklamasındaki görsel gibi mi yoksa program aktifken bir görsel mi?Uyarı vermeyen sporunuzdaki kayıttaki nabız verisini gösterir misiniz?
Birde hocam bu seçenekler bende yok.
Bu seçenek Android cihazımdaki uygulamada varken arkadaşımdaki iPhone'da yok. Belki bu özellik iOS ile sıkıntılı çalışıyor olabilir.Nasıl yani hocam konu açıklamasındaki görsel gibi mi yoksa program aktifken bir görsel mi?
Birde hocam bu seçenekler bende yok.
iPhone ile arkadaşımda denediğimizde çalışıyor.
Saati yeniden başlatın ve tekrar deneyin hocam, uyarması lazım.
Son düzenleme:
İlk başta gerçekten bir spor programı algılamaması sebepli uyarmıyor sanmıştım sizde normal bir şekilde otururken programı başlatınca uyarı veriyor mu hocam?Bu seçenek Android cihazımdaki uygulamada varken arkadaşımdaki iPhone'da yok. Belki bu özellik iOS ile sıkıntılı çalışıyor olabilir.
iPhone ile arkadaşımda denediğimizde çalışıyor.
Saati yeniden başlatın ve tekrar deneyin hocam, uyarması lazım.
Lower than 140 bpm dersem veriyor, ama higher dersem uyarı vermesi için koşmam lazım.sizde normal bir şekilde otururken programı başlatınca uyarı veriyor mu hocam?
Isınmanın üzerine tıklayıp kontrol edin seçenekleri.
Yani bu durumda benim programda ısınma ve dinlenmede normalde uyarı vermesi gerekiyor şimdi deniyorum 2 kere titreşim oldu ama 2 titreşim az değil mi?Lower than 140 bpm dersem veriyor, ama higher dersem uyarı vermesi için koşmam lazım.
Aktif olarak program bu şekilde ayarladım her birini.
Bunlarda sağlık monitorü kısmından hocam.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: