Hasan Enes

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ayın 23'ünde Delux M800 Ultra siparişi verdim. Ürün ayın 27'sine kadar durumu güncellendi sürekli lakin durum, (paket, kargo şubesinden çıktı. Hoofddorp, nl) buraya gelince 27'sinden beri değişmedi süreç nasıl işliyor? Kargom şu an nerede? Ne durumda bilgisi olan deneyimi olan yazabilir mi?

USA Amazon üzerinden aldığım elektronik ürünü Priority kargo ile almıştım. UPS gönderimi sağlamışlar ve Ertesi gün kargolanıp, 2.Gün Gümrüğe girip 4.gününde elime ulaşmıştı. 2 gün önce aldım ürünü. Öncelikli kargo çok değiştiriyor her şeyi. Fakat kargonuz UPS ise güncellenmiyor çoğu zaman site üzerinde onu dikkate almanız lazım.

Uçak ya da taşıma aracında olduğundan büyük ihtimal bir sonraki rotasyona kadar bilgi gücellemesi yapılmayacak. Aynı bölgeden benim de kargom geçmişti. Toplam kargo sürem 8-9 gündü. Siparişimin geçmiş rotasyonlarına bakamıyorum ama büyük ihtimal 1 ya da 2 gün içinde konum güncellemesi yapılır.
(Tabii ki 3-4 gün aynı araçla seyahat etmiyor ama ulaştırılma ve sisteme girilme sürelerinden dolayı biraz uzuyor.)