sirius

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
8
Merhaba. HP Victus 16 s0057nt 892Q5EA#AB8 laptopum için Amazon BAE'den SSD arıyorum. Uluslararası garantiye sahip olmasını istiyorum, böylece Türkiye'de kullanırken bir sorun olduğunda bana sıkıntı yaratmayacak. Yurt dışı fiyatlarını bilmediğim için bütçem belli değil ama çok pahalı olmazsa güzel olur. 1 veya 2 TB olursa güzel olur. Şu an takılı olarak KXG80ZNV512G KIOXIA var fakat 480 GB olduğu için yetersiz geliyor.

@ProfTech, çok rastgele öneriler olmuş... Heatsinkli SSD önermişsiniz, dizüstü bilgisayarda nasıl kullanacak? 990 EVO Plus da çok fiyatının ederi bir disk değil açıkçası. Tek tek fiyat araştırması yapamayacağım ancak fiyat olarak uygunsa 990 PRO ve muadilleri olabilir. Örneğin KC3000, uygunsa Renegade...

@ProfTech, çok rastgele öneriler olmuş... Heatsinkli SSD önermişsiniz, dizüstü bilgisayarda nasıl kullanacak? 990 EVO Plus da çok fiyatının ederi bir disk değil açıkçası. Tek tek fiyat araştırması yapamayacağım ancak fiyat olarak uygunsa 990 PRO ve muadilleri olabilir. Örneğin KC3000, uygunsa Renegade...
Cikarir kullanir cok problemse termal pedler var. O kadar bozulacak kadar isinacagini dusunmuyorum.