omerrrtugra

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. bugün bir Xbox gamepad yaklaşık 3000 TL (Xbox series S-X). Fakat bugün Amazon.de'de (Amazon Almanya) 45 Euro. İki tane alırsam yaklaşık olarak 3500 TL gibi bir fiyata geliyor. Gümrükte herhangi bir sıkıntı olur mu?

Gümrükte bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum fakat gamepadler çok hızlı bozulabilen cihazlar garantiye göndermek isterseniz sorun yaşayabilirsiniz. Yine de Amazon eğer cihazda bir sorun varsa garanti süresine kadar para iadesi imkanı sunuyor.

O sitede yazan sadece ürün fiyatı siz satın alma ekranına geçtiğiniz zaman kargo+vergi eklenecek ve muhtemelen Türkiye fiyatı ile aynı ya da daha pahalı bir hale gelecek.
Amazon fiyata hali hazırda vergilendirmeleri vs. ekliyor diye biliyorum.

Gümrükte bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum fakat gamepadler çok hızlı bozulabilen cihazlar garantiye göndermek isterseniz sorun yaşayabilirsiniz. Yine de Amazon eğer cihazda bir sorun varsa garanti süresine kadar para iadesi imkanı sunuyor.

Amazon fiyata hali hazırda vergilendirmeleri vs. ekliyor diye biliyorum.
Amazon.com.tr'den ithal ürün aldığın zaman ürün ekranında ek masraflar gözüküyor ama yurtdışından yani .de sitesinden aldığın zaman bunlar en son ekleniyor.