Martinal 43 Üstün Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 306 Çözümler 1 Beğeniler 88 Bugün 13:21 #11 CYBER SHADOW dedi: Ben toplamada yapamam hocam el terminali kullanmayı bilmiyorum o yüzden ben ortacı veya getir götür işlerine bakarım transpaletle mal çekme işleri falan. Genişletmek için tıkla... Yaparsın, öğretiyorlar zaten çok basit.
CYBER SHADOW dedi: Ben toplamada yapamam hocam el terminali kullanmayı bilmiyorum o yüzden ben ortacı veya getir götür işlerine bakarım transpaletle mal çekme işleri falan. Genişletmek için tıkla... Yaparsın, öğretiyorlar zaten çok basit.
KS KS CYBER SHADOW 2 Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 800 Çözümler 4 Beğeniler 742 Yer KARTAL/İSTANBUL Bugün 13:23 #12 Martinal dedi: Yaparsın, öğretiyorlar zaten çok basit. Genişletmek için tıkla... Ben daha önce sevkiyatta çalıştım hocam Pazarama depoda orada söyledim ben anlamam dedim beni vermediler toplamaya burada da diyeceğim aynısını.
Martinal dedi: Yaparsın, öğretiyorlar zaten çok basit. Genişletmek için tıkla... Ben daha önce sevkiyatta çalıştım hocam Pazarama depoda orada söyledim ben anlamam dedim beni vermediler toplamaya burada da diyeceğim aynısını.