Ahmet35

Uzman
Merhaba, Amazon'dan yeni gibi ASUS 5070 OC 30.600 TL'ye buldum, Amazon Depo tarafından satılıyordu, 9 taksitle direkt yapıştırdım. İlk defa yeni gibi ürün alıyorum, kutusu hasarlı falan yazıyordu. Üründe sorun çıkarsa iade ederiz, değil mi? Sizce iyi mi?
Malum, fiyatlar üzerine 10K koydu, piyasa uçuyor.

Vallaha 9 taksit ile değer. Sıkıntı çıkarsa zaten Amazon olduğu için sıkıntısız iade edersiniz. Ben yurt dışında Amazon depo üzerinden €350'luk robot süpürgeyi €150'ya aldım ve bir defa bile kullanılmamış, tertemiz bir ürün elime ulaştı, sıkıntısız kullanıyorum. Logitech kulaklık aldım yarı fiyatına aynı şekilde ürün kullanılmamış veya kullanılmamış gibiydi sıkıntısız kullanıyorum.

Genelde insanlar "sorunlu" diye iade edilmiş diye düşünüyor ama öyle bir durum olsa zaten Amazon bu ürünü tekrar satışa koymaz. Büyük ihtimalle adam ekran kartını almıştır sonra daha uyguna bulmuş başka yerden söylemiştir ya da "5070 alacağına 9070XT al" fikrine kapılmıştır.

@Blackraven, maalesef sorunlu olduğu için iade edilmiş oluyor çoğu. Arkadaşım Viper V3 Pro aldı ve durumu "yeni gibi" idi, dongle bozuktu. Diğer arkadaşım da RX 9060 XT aldı, coil whine vardı ve "yeni gibi" idi durumu. Amazon Türkiye, bu tür ürünleri tekrardan satışa sunuyor, ancak Depo ürünü olarak.

Şansımı deneyeceğim teşekkür ederim kutu açarken video alırım kırık vs çıkarsa diye artık sonra teste sokarım sorun yoksa bakarım keyfime yoksa iade ederiz :)

Hocam 30 gün iade var Amazon olmasa bu toplara girmem video çekerek açacağım güvenlik pinleri sorunsuzsa vidalar tornavida deymediyse bilgisayarıma takıp testlere sokucam.
Sonra rop CUDA çekirdeklerine bakarım bir ince coil olsa sorun etmem kullanırım ASUS'lar kronik coil var.

Ekran kartı siparişin ertesi sabahı geldi ve kutu açılmamıştı kargoyu teslim almadan fiziksel kontrolleri yaptım sorunsuzdu tornavida deymemişti güvenlil bandrolü falan hepsi yerindeydi jilatini bile duruyordu GPU Z değerleride orijinaliyle aynı FurMark yarım saat test ettim coilwhine yok kesin olur diyordum çıkmadı şu an keyfim çok iyi :)
Teşekkürler her şey için .

Son düzenleme: