sametkarakas

Yetkin
Amazon Depo’dan ikinci el Keenetic Extra DSL AC1200 satın aldım. Sıfırı 2.800 TL idi; indirimlerle birlikte 1.800 TL’ye aldım. Ancak bir saat içerisinde Amazon siparişimi bir anda iptal etti. İptal edilen siparişlerim kısmında bile görünmüyor. Sipariş onay maili ve banka ödeme SMS’im var elimde. Müşteri temsilcisi herhangi bir açıklama yapmadı. Ne yapabilirim?

Amazon bu aralar el mi değiştirdi ne oldu anlamadım. Sürekli problem çıkarmaya başladı. Amazon Global'e şikayet yazsak el atıp düzeltebilirler ama kimse uğraşmaz.

Şikayet etse haklı çıkar böyle bir hakları yok arkadaşın elinde zaten banka işlemleri var. Amazon genelde yapmaz böyle şeyler garip.

Oyle bir yapiyor ki gozunuzde buyutmeyin. Su gercek diger sitelerden iyi fakat buyuk bir sorun olusursa her şey otonom oldugu icin isin icinden mahkemelik olmadan cikamiyorsunuz.

Amazon bu aralar el mi değiştirdi ne oldu anlamadım. Sürekli problem çıkarmaya başladı. Amazon Global'e şikayet yazsak el atıp düzeltebilirler ama kimse uğraşmaz.

Laptop alacaktim RTX 4050 Acer V15 buldum sepete attim ertesi gun fiyati yukselttiler hafta sonu diye alisveris yapmiyorum bankayla bir problem yasamistim gecmiste fakat 1 gun arayla 4 bin lira zam almasi ilgincti. Ve şu an stokta yok gozukuyor herhalde gizliyorlar 3050 modellerinin satilmasi icin oyle dusunuyorum.

Laptop alacaktim RTX 4050 Acer V15 buldum sepete attim ertesi gun fiyati yukselttiler hafta sonu diye alisveris yapmiyorum bankayla bir problem yasamistim gecmiste fakat 1 gun arayla 4 bin lira zam almasi ilgincti. Ve şu an stokta yok gozukuyor herhalde gizliyorlar 3050 modellerinin satilmasi icin oyle dusunuyorum.
Her şey olabilir bilemiyorum. Buraya günde 3-5 kere açıp bakıyorum. Bugün her açtığımda ana sayfada Amazon şikayeti konusu gördüm. DH'deki Amazon indirimleri konusunda da sürekli şikayet mesajları görüyorum. Son zamanlarda arttı. Bir problem olduğu bariz fakat problemin kaynağı belirsiz. Genel olarak sipariş iptali şikayeti var. Şahsen en güvendiğim ve sürekli alışveriş yaptığım site Amazon. Gidişatı tedirgin etmeye başladı. Prime'ın kargo firması da değişmiş. Hatta en son siparişimde iki farklı kargo firması arasında aktarma yapıldığını gördüm. Bu ay indirimlerden TV alma düşüncem vardı. Muhtemelen biraz fazla verip elden alacağım.

Her şey olabilir bilemiyorum. Buraya günde 3-5 kere açıp bakıyorum. Bugün her açtığımda ana sayfada Amazon şikayeti konusu gördüm. DH'deki Amazon indirimleri konusunda da sürekli şikayet mesajları görüyorum. Son zamanlarda arttı. Bir problem olduğu bariz fakat problemin kaynağı belirsiz. Genel olarak sipariş iptali şikayeti var. Şahsen en güvendiğim ve sürekli alışveriş yaptığım site Amazon. Gidişatı tedirgin etmeye başladı. Prime'ın kargo firması da değişmiş. Hatta en son siparişimde iki farklı kargo firması arasında aktarma yapıldığını gördüm. Bu ay indirimlerden TV alma düşüncem vardı. Muhtemelen biraz fazla verip elden alacağım.

TV gibi cihazlari elden almaniz cok daha iyi olur.
Bu arada gecmiste ödemeyle sorun yasamistim bundan dolayi diyorum herkese o kadar cok guvenmeyin her şey otonom orada ve ciddi sorun yasarsaniz onlards hiçbir şey yapamiyorlar. Param 2.5-3 ay sonra almsitim ve ciddi bir tutardi. Az daha mahkemeye gidecektim.

Ben bunları nereye şikayet edeceğim?

Amazonu THH'ne şikayet ettim, hesabıma indirimli aldığım bedelin üstünü tamamlayacak şekilde kupon tanımladılar, 2700 olan modemi 1600'e satın aldım.

Son düzenleme: