Amazon evden iade alır mı? Ürün ağır çünkü evden alırsa iyi olur.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen çıkıyor, bazen çıkmıyor. Sanırım yoğunluğa göre değişiyor. Biraz önce Kolay gelsin ile evden iade kodu oluşturdum. Geçen hafta çıkmamıştı. MNG kargoya giderek teslim etmiştim.Amazon evden iade alır mı? Ürün ağır çünkü evden alırsa iyi olur.
Arimex firması ile evden teslim verebiliyorsunuz.Amazon evden iade alır mı? Ürün ağır çünkü evden alırsa iyi olur.
Çıkıp çıkmadığını anlamak için illa talep oluşturmam mı lazım yoksa iade onay ekranında vs. gözüküyor mu?Bazen çıkıyor, bazen çıkmıyor. Sanırım yoğunluğa göre değişiyor. Biraz önce Kolay gelsin ile evden iade kodu oluşturdum. Geçen hafta çıkmamıştı. MNG kargoya giderek teslim etmiştim.
İade onay ekranına gelin. Orada görebilirsiniz. Kargo seçme ekranından sonra 1-2 aşama daha var.Çıkıp çıkmadığını anlamak için illa talep oluşturmam mı lazım yoksa iade onay ekranında vs. gözüküyor mu?
Amazon evden iade alır mı? Ürün ağır çünkü evden alırsa iyi olur.
Evet, Kolay Gelsin adresimden iade alabilirmiş teşekkürler.İade onay ekranına gelin. Orada görebilirsiniz. Kargo seçme ekranından sonra 1-2 aşama daha var.