Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kurosaki 10

Gelişen
Selam arkadaşlar, yaklaşık 1-2 aydır bir sistem araştırması içindeydim ve an itibarıyla çarşamba günü bütün siparişlerimi verdim. Siparişlerimin 6'sı Amazon üzerindendi ve dün 4 tanesi geldi. 2 tanesi kaldı, lakin gece vakti Amazon hesabımın askıya alındığına dair bir e-posta göndermiş. E-postada hesabı geri almam için form doldurmam gerektiği söyleniyor. Lakin hiçbir yerde form bulamıyorum. E-postada sitedeki destek bölümüne gidin diyor, gidiyorum, alakalı bölümü buluyorum, benden giriş yapmamı istiyor, yapıyorum ve hesabın askıya alındı diyor. Böyle bir kısır döngüye girdim. Form yok, ulaşabildiğim kimse yok. Ne yapabilirim? Siparişini verdiğim ürünler gelir mi? Nasıl kaldırabilirim bunu?

Bu arada şifremi değiştirdim, iki aşamalı özelliği zaten aktifti. E-postada girdikten sonra yönergeleri takip edin diyor ama hiçbir şey yok, sadece uyarı çıkıyor, askıya alındı diye.

Screenshot_20260821_083115_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp

Screenshot_20260821_083035_com_google_android_gm_MailActivityGmail.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkünse masaüstü veya laptop bir cihazdan girmeye çalışın. Amazon bazen hesabınızın güvenliğinden şüphe ederek hesabınızı bu şekilde kilitleyebiliyor. Aslında güzel bir durum ama hatalı algılamaya sahip. Masaüstünden girerseniz yüksek ihtimalle gerekli adımları görebileceksiniz.

Mümkünse masaüstü veya laptop bir cihazdan girmeye çalışın. Amazon bazen hesabınızın güvenliğinden şüphe ederek hesabınızı bu şekilde kilitleyebiliyor. Aslında güzel bir durum ama hatalı algılamaya sahip. Masaüstünden girerseniz yüksek ihtimalle gerekli adımları görebileceksiniz.
Başka bir hesapla laptoptan giriş yaptım. Bize ulaşın sekmesinden beni araya tıkladım ama geri arama hizmetimiz şu anda mevcut değil ibaresi var. İletişimde kalmak için bizimle sohbet edin'e tıklıyorum, sohbetle ilgili bir sorun oluştu diyor. Bize e-posta gönderin sekmesinden diğer e-postalı hesabıma giriş yapamadığımı, karşıma bir form çıkmadığını yazdım. Bakalım geri dönüş olacak mı.

Başka bir hesapla laptoptan giriş yaptım. Bize ulaşın sekmesinden beni araya tıkladım ama geri arama hizmetimiz şu anda mevcut değil ibaresi var. İletişimde kalmak için bizimle sohbet edin'e tıklıyorum, sohbetle ilgili bir sorun oluştu diyor. Bize e-posta gönderin sekmesinden diğer e-postalı hesabıma giriş yapamadığımı, karşıma bir form çıkmadığını yazdım. Bakalım geri dönüş olacak mı.
Ben telefon ile arayıp çözmüştüm sorunu. Sorunu çözmek için 4 farklı kişiyle görüştüm, ilk üçü resmen beni oyalarken 4. çalışan kısa sürede çözdü.

Ben telefon ile arayıp çözmüştüm sorunu. Sorunu çözmek için 4 farklı kişiyle görüştüm, ilk üçü resmen beni oyalarken 4. çalışan kısa sürede çözdü.
Hangi numarayı aradınız hocam? Nette bulduğum numarada sadece otomatik kayıt İngilizce söylenen bir şeyler var sonrasında bir şey olmuyordu.

Hangi numarayı aradınız hocam? Nette bulduğum numarada sadece otomatik kayıt İngilizce söylenen bir şeyler var sonrasında bir şey olmuyordu.
800 621 2171 numarasını aramışım en çok. 1-2 numara daha var. Bu tür hesap kilitlenme durumları için ayrı numara vardı sanırım.

Son düzenleme:
Çözüm
0 mı koymadınız acaba? Şimdi aradım denemek için.
Evet, evet anlık telaşa denk geldi, sonradan aklıma geldi, 0 koyup aradım, konuştum. Çok teşekkür ederim, hesabın kilidi kaldırıldı. Herkese çok teşekkür ederim zahmet verdim kusura bakmayın.

Konuyu nasıl çözüldü olarak işaretliyoruz?

Evet, evet anlık telaşa denk geldi, sonradan aklıma geldi, 0 koyup aradım, konuştum. Çok teşekkür ederim, hesabın kilidi kaldırıldı. Herkese çok teşekkür ederim zahmet verdim kusura bakmayın.

Konuyu nasıl çözüldü olarak işaretliyoruz?
Çözüm işareti çıkmıyorsa raporlayıp "Çözüm" diye belirtebilirsiniz.

Son düzenleme: