Amazon hesabım tehlikede midir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsatKa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 192
  • Etiketler Etiketler
    amazon
Makaleler
43
Bu sabah Amazon'dan hiçbir sipariş vermememe rağmen “Amazon Siparişin Hakkında Bilgilendirme” diye bir mail aldım, sabah dalgınlığına “Kargonu Takip Et” tuşuna tıkladım, beni direkt Amazon'un kendi uygulamasına yönlendirdi, açılan pencerede de “Son 30 gün içerisinde hiç siparişin yok” falan yazıyordu. Hesabım tehlikeye girmiş olabilir mi?

@Crestfallen
Evet hesabı açalı bi’ 3-4 gün oldu, açtığım gibi de direkt Prime aboneliği aldım ancak henüz bir alışveriş yapmadım.

Sistemsel hata olabilir. Mail adresi resmi. İstersen önlem olarak şifreni değiştir ve iki adımlı doğrulamayı aç.

Telefon numaram ekli değilmiş, onu ekledim, zaten Face ID gibi bir geçiş anahtarım var. Mail uygulamasında gözükmüyordu ancak Gmail’den bakınca Amazon’un yanında mavi tik olduğunu gördüm, sanırım dediğiniz gibi bir hata oldu. Güvende olduğuma göre, şu durumda iki adımlı doğrulama açmama pek gerek yok diye düşünüyorum.

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim hocalarım

Son düzenleme:
Belki de Prime abonesi olduğun için bu maili gönderdiler. Rica eder, güvenli günler dilerim.

Prime aboneliği almakta bir satın alım sayılır. Ondan sistem göndermiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…