MitoCreative

Başarılı
Selam dostlar, Discord hesabım ele geçirilmiş ve spam mesaj atmış tüm sunuculara ve arkadaşlarıma Mr. Beast ile ilgili kripto mesajı gönderilmiş. Steam hesabım ele geçirilmiş, aile hesabına eklenmiş ve ortak olarak kullanılmış. Arc Raiders oyunu da VAC ban yememe sebep oldular. Bilgisayarımda Windows ile tarama yaptığımda virüs tespit edemedim. Mail hesabımın sıkıntısı olduğunu düşünüyorum; ancak tüm güvenlik doğrulamalarını açtım. Bundan kurtulmanın yolu nedir?

22.webp

4444.webp

Benim de başıma geldi birebir aynısı oldu. Ben hesabı kurtaramadım destek cevap vermedi. Yani yeni hesap açtım. Bunu nasıl yapıyorlar bende bilmiyorum sinir bozuyorlar.

Selam dostlar, Discord hesabım ele geçirilmiş ve spam mesaj atmış tüm sunuculara ve arkadaşlarıma Mr. Beast ile ilgili kripto mesajı gönderilmiş. Steam hesabım ele geçirilmiş, aile hesabına eklenmiş ve ortak olarak kullanılmış. Arc Raiders oyunu da VAC ban yememe sebep oldular. Bilgisayarımda Windows ile tarama yaptığımda virüs tespit edemedim. Mail hesabımın sıkıntısı olduğunu düşünüyorum; ancak tüm güvenlik doğrulamalarını açtım. Bundan kurtulmanın yolu nedir?

Eki Görüntüle 284205

Eki Görüntüle 284206
Öncelikle bir yazılımcı olarak bir dalgınlığım sonucunda malesef benimde başıma geldi yapman gerekenleri söylüyorum öncelikle tüm hesaplarından çıkacaksın ve google şifre yöneticisine kaydettiğin tüm şifreleri sileceksin(Tekrar kaydetmemek üzere). Sonrasında virüs bulaşmış cihazına temiz bir format atacaksın ve hesaplarına tekrardan giriş yapacaksın. 2FA korumayı aç ama şunu söyleyim bilgisyarına ve ya herhangi bir cihazına virüs bulaştıktan sonra anlamı kalmıyor çünkü bende de 2FA açıktı hemde Google Authenticator ve Microsoft Auth kullanıyordum ama hesaplar çalınmıştı. Bunları yaptıktan sonra derhal Windows Güvenliğinden vaz geçeceksin sana kim işe yarıyor diyorsa onla da irtibatını keseceksin ve bilgisayara benim tavsiyem Kaspresky uygulamasını yükleyeceksin sonrasında Tam tarama yapmanı öneriyorum ve işlemler bu kadar biraz fazla işlem var ve uzun ama kesinlikle yapman lazım yoksa daha büyük sorunlara neden olabilir.