Çözüldü Amazon iadem Ziraat hesabıma ne zaman geçer?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TinerciYasin

Başarılı
Mouse sipariş vermiştim bilgi eksikliği yüzünden gümrükten geri döndü, bu sabah iademi iletmişler. Sizce bugün gelir mi?

Çözüm
Sitesinde resmi açıklama şu şekilde;

Para iadeleri, tercihinize göre orijinal ödeme aracına veya Amazon.com.tr Hediye Kartı olarak yapılır. Amazon tarafından gönderilen ürünler için 14 gün içinde para iadesi yaparız. Para iadesi işlemi yapıldıktan sonraki 5-7 gün içinde tutar banka hesabınıza yansıtılacaktır.

Yorum katmak gerekirse genellikle tatil günleri vs. yok ise karta iade edilen paralar aynı gün geliyor. Benimkiler çoğunlukla öyle oldu.
Sitesinde resmi açıklama şu şekilde;

Para iadeleri, tercihinize göre orijinal ödeme aracına veya Amazon.com.tr Hediye Kartı olarak yapılır. Amazon tarafından gönderilen ürünler için 14 gün içinde para iadesi yaparız. Para iadesi işlemi yapıldıktan sonraki 5-7 gün içinde tutar banka hesabınıza yansıtılacaktır.

Yorum katmak gerekirse genellikle tatil günleri vs. yok ise karta iade edilen paralar aynı gün geliyor. Benimkiler çoğunlukla öyle oldu.

Çözüm
Bugün perşembe, bugün yatma ihtimali var o zaman hocam. Ben kartıma atmasını istedim.

Bugün perşembe, bugün yatma ihtimali var o zaman hocam. Ben kartıma atmasını istedim.
Amazon bu tür işlemlerde ayrıca özenli ve kaliteli bir iş yapıyor hocam, şahsi fikrim en geç yarın yatacağı yönünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…