Yok bu belge gerçek.

Bu forumdaki bu mesajda da var aynı belge.

Eki Görüntüle 126092

Ama Amazon dışında alınan bir yerde bu belgenin çıkması tuhaf, satıcı ürünü Amazon'dan alıp garanti belgesine bile dokunmadan direkt size yollamış olabilir :D
Amazonda aynısını söyledi bizden almadıysanız garantisi de olmaz diye fakat bilmiyorum kaldık böyle.

Yok bu belge gerçek.

Bu forumdaki bu mesajda da var aynı belge.

Eki Görüntüle 126092
Anladım. Ancak ürünün kullanıcıya satışı N11 aracılığıyla olduğu için Amazon'un bu noktada bir destek sunması mümkün değil diye düşünüyorum. Ayrıca adres kısmındaki Tel internette Japon numarası olarak çıkıyor. Büyük ihtimal Japonya'dan ithal edilmiş.

Anladım. Ancak ürünün kullanıcıya satışı N11 aracılığıyla olduğu için Amazon'un bu noktada bir destek sunması mümkün değil diye düşünüyorum. Ayrıca adres kısmındaki Tel internette Japon numarası olarak çıkıyor. Büyük ihtimal Japonya'dan ithal edilmiş.
Bahsi geçen numara Amazon Türkiye Şişli ofisine ait.

+90 Türkiye'nin ülke kodu, Japon numarası olduğunu sanmıyorum.
Evet aslında ülkemizin alan kodu.

Nereden ulaştınız Japon numarası olduğu bilgisine?
Şuradan ulaştım. Başına TR alan kodunu koymadan aratınca çıkmıştı.

Nasıl bir yol izlemem gerekiyor şu an destek alabileceğim bir yer bulamıyorum. Ürünü teknik servise göndereceğim ama gönderebileceğim bir yer bulamadım hala.
Siz paketi açıp ürünü kullandınız mı? İade süresi geçmediyse iade etmeyi deneyebilirsiniz.

Siz paketi açıp ürünü kullandınız mı? İade süresi geçmediyse iade etmeyi deneyebilirsiniz.

14. günde iade için gönderdim reddettiler ürün hasar gördü diye. Adeta yalan söylediğimi itham edip kullanıp kullanıp göndermişler yazdılar çözüm ekibine ürün elimde kaldı böyle.

Japon numarası girilmiş burada, şehir kodu 621 diyor.

+81 0800621 2154'ü sorguluyorsunuz siz aslında.

Site Japonya sitesi olduğu için doğal.

Böyle bir olay ilk defa görüyorum. Adamlar çok yaratıcı davranmış. Dükkânın adı nedir acaba ona bulaşmayalım :D

Geçmiş olsun. Pazaryerleri maalesef problem. Hepsiburada sitesinde ürünü site satıyor zannedilsin diye "Hepsiburadan" diye dükkan ismi açanda vardı, sahte ürün satıp şikayet ettiğimde aynı ürünü satmaya devam eden satıcıda. O yüzden bu sitelerden yıllardır sitenin kendisi satmıyorsa ya da markanın orjinal hesabı değilse alışveriş yapmam.